[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

este posibil si asta,am facut numai test de ph restul inca nu am reusit
Marius,

ar putea sa fie si asta...dar crevetii am introdus in acavriu dupa ce am facut curatenie,am reanjarat plantele!
Am separat melcii in alta parte si am introdus un alt crevete linga ei..ce am gasit in scurt timp??????,u crevete mort
Dragi colegi,

Ma gindeam si nu stiam unde se incadreaza acest topic care l-am deschis.
Azi dupa ce am facut curatenie in acvariu,m-am hotarit sa donez betta din acavriul mic de 18l si sa populez cu crevei red cherry. Toate bune si frumoase,asa...in acvariul asta mai am si melci Anentome Helena,ok! dupa ce am populat bine cu RCS acuma spre seara am avzut un ghemotoc de Anentome Helena,ce credeati ca faceau ????????????mincau cu o placere si satisfactie 2buc RCS ,nu este vb ca am pierdut acei RCS ci..intrebare...va-ti mai intilnit cu un asemenea caz????????????? paradoxal ca mai am 4 pomacea si tuberculata multe care nu s-au atins de ei de un an de zile .

Astept raspunsuri de la voi si motivul de ce au decurs la asa ceva?
Salut,

Cum spune si anuntul......vind Anentome Helena 20 buc la pachet

Mogo

ochisorilor mei caprui...............le place acavriul tau.., super fain
Salut

Bine ai venit...sa traiasca microbul
Salut

Sunt frumosi cardinali dar vei ramine fara creveti chiar daca acvariul este bine plantat .
O combinatie frumoasa intre cardinali si hemigaramus rhodostomus.

Eu am hemigramus rhorostomus (nu papa crevetii adulti dar nu vad pui de RCS )

tare e faza cu marcarea
Salut

Arata fain,imi place
Salut Mogo,

Bine ai venit si sa traiasca microbul ,

faina prezentare dar mai dorim sa auzim de plante,pesti si bineintele pozele promise,
Super fain acvariul,imi place la nebunie cum arata,tine tot asa mai departe
cum ai reusit sa identicifi sexele la pomacea,la marimea asta?
Servus

Bine ai venit @exp,

sa-ti traiasca microbul
Salut goldman

bine ai venit, sa-ti traiasca microbul si asteptam poze cu acvariul
@alber nu ma supar,stai linistit,acele puncte pot reprezenta de gen: samd,etc.
Ok am inteles ideea voi incerca sa nu te deranjez la citit cu puncte

Salut

Sunt de acord cu @alber iar cred ca din stinga este vorba de o lalea ....evident glumesc............poate o poza mai clara sa putem identifica
Salut

poti incerca cu Oto,sae, amano shrimps si chiar melci neritina si septaria
Salut

lasa in functiune toate aparatele.....................plantele sa aiba oxigen din abundenta iar atentie mare la lumina!!! (cite ori tii aprins pe zi pina se cicleaza apa)....................pina abaga pesti poti pune mincare putin de tot odata la 2 zile............ca asa colonia de bacterii care se formeaza in timpul ciclarii se vor hranii .............a doua sapt de ciclare poti pune si 2-3 mleci apoi vii in a treia saptamina cu corydoras
Salut,

Ti-am citiit topicul de la inceput..................sincr imi place cum arata acvariul,frumos............dar o obiectie la piatra..........in locul tau as muta putin spre centru( sa aiba loc de inot,cumva ai inchis/limitata spatiul),

referitor daca piatra este calcaroasa.................posibil daca ai achizitionat din mare.............dar cum spun colegii,treci la testul cu otet

acuma pestii guppy au nevoie de o apa mai dura fata de neoni..........neonii prefera mai acid,

in rest e ok
Cirotariu,

ai scapat de batut covoare ..............ce sa zic acuma,,felicitari'' imi place cum arata acuma acvariul.bravoooooooooo

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: