Message |
|
Sunt frumosi cele 2 betta............dar nu va cerati inutil si dati cu parerea..............cel costumat in albastru e transexual  ..evident glumesc Marius
|
 |
|
Ginel
super tare..........ne documentam
|
 |
|
Marius ,astept cu nerabdare sa postezi pozele
|
 |
|
Salut Georged
Nu gasesti prin magazine de specialitate...................eu unul as vrea de la tine pe cel de 25w in cazul in care nu va fi functional la tine
|
 |
|
Marius suze ptr botezare ...te vei imbogatii
|
 |
|
narius cum spui de obicei la un nou venit.....sa ai ape limpezi  ...sincer este fain acavriul
|
 |
|
gata,..........sorry am vazut acuma e Filtru........
|
 |
|
Pai.......... incepe cu plantarea acvariului si schimbarea luminii......ciclarea apei ...si lasa pompa de aer.,intrebare pompa de aer este tetra 700 ori filtru ?
|
 |
|
Salut
vorba lui Human Face ce mai ai pe linga pompa de aerare?....si ce plante sunt in acvariu? (daca ai un filtu extern cu debit bun ori intern,produce prin curenti si oxigen)
dar poti incastra pompa intr-o cutie de polistiren expandat(home made) sa mai dimunze zgomotul ori trepidatia care exercita.
Sincer nu as renunta la pompa de aerare!!!
|
 |
|
Salut Marius,
Imi place cum arata acvariul..................ai inceput bine cu ciclarea si doresc sa fie bine.............dar referitor la substart (pietris,imi place ca ai recunoscut ca e mai mare in diametreu)...DAr! in locul tau as fi ales de culoare inchisa fiindca neoniilor le place( si in mediul lor e la fel) plus ca scoateai in evidenta pestii (contrast).....in rest e OK.........sa ai ape limpezi
|
 |
|
Ok ..........atunci ramai cu carasii pina la achizitionarea noului acvariu .............ulterior vei muta pe dragii tai  ............dar....NUMAI pe ei
|
 |
|
Salut
Scapa de carasi...............gindeste ca acusi cresc si e problema de spatiu........apoi se vor delecta hasemania din joca cu coada voalta al caraseilor
|
 |
|
Salut
ma intereseaza si pe mine roca vulcanica
|
 |
|
salut,
Poate ca este vb si de adaptare la mediul nou............nici eu nu sunt de acord cu albastru de metil...
|
 |
|
Marius,
De acord cu tine.....................ne documentam,cerem sfaturi aici si poate in viitorul apropiat vedem si noi ce iese
|
 |
|
Dolly
Iti mutumesc mult...............prompta ca intodeauna cu idei si experienta ei din acvaristica..............a nu intelege gresit (mai era cineva care facea o aluzie!!!....stim noi cine  )
|
 |
|
Emanuel
bine ai venit si ne bucuram ca ti s-a reactivat microbul acvaristicii  ......vezi ca ti-am lasat msj PM
|
 |
|
Bun venit in paradisul acvaristilor  .
Daca ai un buget stabilit cumpara un juwel..............totodata si un homemade e ok.................
|
 |
|
Marius
merci frumos ptr informatie............ma voi documenta la greu si daca imi va place noul acvariu posibil sa fie olandez
|
 |
|
merci....................nu fac ceva sa regret........acuma un an de zile in urma cind am inceput..............experimentam, dar acuma tot este stabil si spre sa fie.................totusi treb sa ma documentez ca tot aud de ''olandez''...ce este?
|
 |
|