Message |
|
@alber
spre rusinea mea nu am fost atent la termometru,se stricase termostatul la incalzitor (mergea continua) duminica dimineata arata temperatura 25 grade, cind am bagat mina aseara in acvariu pe la 11 pm ptr reamenajare am constat caldura,arata 37grade).
Este posibil asa ceva (incalzitorul are 25w) cred ca e o intrebare stupida!!
Am adus incalzitorul la job sa vada electricienii ,au gasit bubita.
|
 |
|
Stimati colegi,
gata m-am lamurit ce s-a intimplat..ceva valori in chimia apei..tot este ok  ..
merci ptr prticipare
se poate inchide topicul
|
 |
|
Salut
eu nu vad sensul de a sacrifica!!!!
te duci frumusel la pet shop si cumperi multicura (are o propietate foarte ridicata ptr diferite boli plus creste sist imunitar) intai incercam cu asta ,apoi vedem ce urmeaza,si face bine acest tratament ptr toti locatarii.
acuma citi pesti ai?...
|
 |
|
Salut Florin
bine ai venit,sa-ti trasca microbul
|
 |
|
Salut
bine ai venit ,sa traisca microbul..
parerea mea identic cu cel al distinsilor colegi ,
@alber ai explicat corect
|
 |
|
scuze,,
da voi dau un purcel de guppy
|
 |
|
Salut
Bine ai venit,impersionant acvariul  ...vb colegiilor grija mare la masa
|
 |
|
Merlin21
Salut,
super fain imi place cum arata
|
 |
|
Salut Ciprian,
Tot respectul ...este fff frumos,imi place la nebunie  ,
|
 |
|
Salut,
Pomi ,ne uimesti pe zi ce trece...numai proiecet ,setupuri noi,cu siguranta va iesi ceva frumos
|
 |
|
Nena Cirotariu.
imi plac ochiilor ce vad la matale in acavriu..felicitari
|
 |
|
Ma scuzati...nu era intentionat.,,
stiind ca pe piata iasi-ului se vinde de la 5 ron bucata in sus (indiferent de marimea lor)..
eu le dau cu 4 datorita ca mai sunt printre ei si mai micuti dar3/4 maturi ( asa vine la pachet)
|
 |
|
Am inteles...se simt bine in grup si cresc mari
|
 |
|
Scuze ptr ortofrafie,mie foame
|
 |
|
Salut
cicleaza bien apa,planteaza si parerea mea inca sa nu pui in functiune UV-ul.
Despre pesti: ar renunta in locul tau la: gurami si botia9nu stiu de care ai dar se simte si ei bine in grup si cresc marsisori) in rest dac apastrezi pe ceilalti ai facut un biotop sud american/amazonian
|
 |
|
|
 |
|
Alina
Bine ai venit si vorba domnului @aAlber..oricum te ajutam/sprijini cu ce putem
|
 |
|
@ Kmol
nu stiu ce ai inteles tu!..
dar de obicei prin mesaje gen: sms,pm ce mai fi etc, uneori cuvintele pot fi interpretabile ori sa capate alt inteles...dar cu siguranta ai inteles la ce faceam referire
|
 |
|
Salut
Bine ai venit ,sa traisca microbul
De aceasi pare cu distinsii mei colegi  ...
asculta si de @exp ca spune bine  ,el stie prea bine ce s-a intimplat cu scalarul (imi place ca invata repede)
|
 |
|
Salut,
Bine ai venit...dar poate treci la rubrica despre noi..-spui citeva cuvinte despre tine si acvariu,locatia etc.
referitor la intrebarea ta merg din moment ce se inteleg si bineinteles iti plac ...dar eu nu as face asta betta este din aria asiatic si xipho america sud/centrala...
|
 |
|