[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mogo
Member
[Avatar]

IP:

Buna ...sunt nou pe forum si as vrea sa impart noi experiente si cu voi...sa invatam unii de la altii sper ca numai lucruri bune si folositoare intr-ale acvaristicii
Ma numesc Mogojan Ciprian ,din Jud. Cluj, Localitatea Dej..am 28 de ani.
Am un acvariu de 350L DIY...cu filtru extern Diy....lumina 2buc T5 osram 865 54w/buc +2 buc aquamedic plantgrow 54w/buc...co2...fertilizare micro PROFITO, macro si Easy carbo..

deocamdata am sa va pun 2 poze cu 2 setup-uri care le-am detinut nu cu mult timp in urma...
o sa revin cu pozele..
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut Mogo,

Bine ai venit si sa traiasca microbul ,

faina prezentare dar mai dorim sa auzim de plante,pesti si bineintele pozele promise,

fostul user ozy
[WWW]
mogo
Member
[Avatar]

IP:

dupa cum am promis...revin cu 2 poze in care o sa vedeti cele 2 setup-uri de care m-am bucurat eu cu cateva luni in urma...

acesta a fost primul meu setup cu care pot sa ma si mandresc ca mi-a adus satisfactia locului 2 printre acvaristii din tarisoara noastra scumpa si draga sper sa va placa...
image

Uploaded with ImageShack.us

iar acesta este setup-ul care l-am desfintat cu doar 1 saptamana in urma..pt. ca am zis ca e cazul sa ma las de olandeze...a aratat cam asa...

image

Uploaded with ImageShack.us

aceste doua setup-uri mi-au incantat mie (si altor acvaristi de pe alte forumuri) ochii pana in momentul de fata...in momentul acesta detin alt setup de care sunt foarte multumit pana in momentul de fata..e un stil care mie mi-a placut de foarte mult timp...iwagumi...o sa va arat ce am facut putin mai incolo...dupa stadiul de ciclare..

va multumesc..;)

This message was edited 2 times. Last update was at 24/10/2010 00:12:38

bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

cum pui tu lumea pe jar mai mogo. ....

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
alexacv
Member
[Avatar]

IP:

Ai facut toate alea doar cu Easy Carbo? Fara co2?

Acum am vazut si co2-u, scuze

This message was edited 1 time. Last update was at 24/10/2010 11:35:12

mogo
Member
[Avatar]

IP:

Profito, EasyCarbo, macro si co2 (acv de 350L de la o bomba de 5L,deci se poate numa sa vrei) ..asta e fertilizarea care o folosesc in momentul acesta.La primul setup(prima poze de sus) nu am folosit macro deloc..si a mers impecabil dupa cum vedeti...si da...inca un aspect important ce am uitat sa vi-l zic...eu nu folosesc substrat fertilizant...primul setup a fost dupa cum vedeti pietris de rau...iar la al doilea setup am folosit quart cumparat din Baumax...si totusi se poate si fara fertilizare in substrat...;) si la setup-ul curent (iwagumi) a ramas tot quart-ul din baumax...o sa pun poze mai incolo putin sa se cicleze acvariul cum trebuie..pana atunci...o sa mai facem schimb de experienta si de replici...multumesc

This message was edited 2 times. Last update was at 24/10/2010 12:23:27

vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Mogo

ochisorilor mei caprui...............le place acavriul tau.., super fain

fostul user ozy
[WWW]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Meserie! Frumoase pozele, mersi ca te-ai gandit si la noi!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
mogo
Member
[Avatar]

IP:

o sa urmeze mai incolo putin si poze cu noul setup...deocamdata caut parvula...nu gasesc nicaieri...daca stiti undeva sa ma anuntati..
mogo
Member
[Avatar]

IP:

nu v-am mai scris nimic cam demult...dar in curand o sa incep un topic nou cu actualul setup...de care sincer sunt foarte multumit de el pana acum...

This message was edited 1 time. Last update was at 08/01/2011 19:33:02

Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Eu zic sa faci in felul urmator: sa muti pozele ,sau sa -ti deschizi un topic nou la sectiunea Aquascaping
Pacat de acvariu si de cum arata
Da arata rau de tot ...de bine
Aici este sectiune numa de prezentare

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Despre noi
Go to: