Message |
|
Welcome Dalila,,
Ne bucuram ca te-ai alaturat........marius esti de acord sa o ajutam pe Dalila?
|
 |
|
Merci mult Huma Face,
dar imi voi da toata silinta sa iasa si mai bine cu ajutorul vostru
|
 |
|
Servus Human face,
Am sa incerc cu oglina poate se face fiara  ..................o sa comand crevetii zilele astea,am moss crhistmas dar e mai la dos........oricum am mai comandat java moss,cum se prezinta acvariul meu din punctul tau de vedere?
|
 |
|
|
 |
|
Marius,
Nutzi al meu fuge de guppy  ,e mai timid
|
 |
|
Marius,
merci inca odata ptr amabilitatea ta,
eu dau toata silinta sa fiu de al vostru,acest betta am primit cadou de la un prieten,habiteazain acavriu de 18l.
|
 |
|
Servus Emil
Bine ai venit si iti uram Isten hozot  ,
cum spun distinsii mei colegi de mai sus,dorim sa vedem micro ecossitem ce ai realizat
|
 |
|
Marius,
Iti multumesc mult, sper ca sa capat in scurt timp cu ajutorul vostru experienta.................de un an incoace ma chinui,nu m-am lasat batut si visez sa fac un acvariu mare
|
 |
|
Merci Human Face,
voi face si eu comanda
|
 |
|
Servus,
Am revenit cu niste poze la acvariul 42l si cel de 18l (scuze pentru alge de pe mopan dar mai papa melcii killer  )
Astept pareri si sugestii
Ginel de la tine special
|
 |
|
salut
exista posibilitatea sa aiba o sensibilitate iar din magazinele gen hornbach nu e chiar recomandat achizitionarea.
Am avut si eu probleme si am ttata cu bactopur.
Din cite stiu guppy cer apa mai putin dura..................dar nu va luati dupa mine,poate exista cineva cu experienta care va vor ajuta..........la mine a mers
|
 |
|
Salut Cibserg,
m-ar interesa o portie Hemianthus callitrichoides 'Cuba  .
Sa punem la punct cum as intra in posesia plantei
Merci
|
 |
|
Servus Booghibooghi.,
Merci la fel
|
 |
|
Human Face,
Am citit ca ai caridina,sunt pe albastru,oare unde gases?............,mi-ai stirnit interes,ma documentez despre ei din clipa asta!
|
 |
|
HEllo Human Face,
Merci ptr promtitudine, deci recomanzi sa renunt la guppy? (dar ei stau impreuna din martie anul curent si fuge betta de guppy  ) dar voi lua in considerare
Merci
|
 |
|
Hello,
Ginel,Alexcv,Puskatu si Kmol,
Sunt onorat ca a-ti fost prompti la mica mea introducere in tainele acvaristicii.
Incerc sa fac niste poze cit mai bune,voi spune la pestii sa stea la pozat  ..........aaaaa si mai o buturuga, piatra red jasper.
Uuuuuuups,uitasem,mai am un acariu mic, Nano se spune?18l,substrat 3cm,burete intern si pompa aerare, 1betta mascul,5 guppy,plante valisneria,2 anubias,mopan,15 melci anentome helena,piatra red jasper.
Dupa ce voi pune poze sper sa nu ma comentati de rau,un ajutor e bine venit
Ginel,
Am vorbit ieri cu Viorel,spunea ca imi da el niste icre de lampeye dar nu ma pricep la asta,el vroia sa fac schimb de mascul cu femela ,ma gindesc!
Nmai bine va doresc
Pa Pa
|
 |
|
Ma numesc Oscar si sunt din Iasi. A intrat microbul de acvarsitica acum un an in urma,super fain  .
Am un acvariu homemade 42l,capac light-glo,neon philps aquarelle 15W tl-d,filtru intern cu roca vulcanic diametru 2mm,burete si perlon,pompa aerare,pietris 2-4mm substart 5cm.
Pesti: barbus maculatus 15 buc;hemigramus rodhostomus 10 buc; lampeye 3buc,creveti amano 6buc,creveti red cherry peste 40 buc,melci neritina 3 buc,sepataria porcellana 1buc,
Plante:valisneria,anubias 3 buc,echinodorus ozelot si amazoni,cryptocoryne wendtti,ciliata,crispatula si inca 2 soiuri plante.
M-am documentat si asa am inceput acvariul ,totul este ok.
Pareri si sugestii astept de la oricine,
Va multumesc si onorat ca m-am alaturat forum-ului.
|
 |
|
Salut Ginel,
Merci pentru pont,norocul meu ca ne cunaostem,Oscar sunt
|
 |
|
Hello
Ma bucur in sfirsit ca m-am alaturat pe forum.
Doresc sa achizitionez pesti Aplocheilichthys kingii (lampeye),am mai ramas doar cu 3 buc in acvariu,ma poate ajuta cineva?
Detin 11 buc boraras maculatus,creveti red cherry,ammano si melci thiara,neritina,tubeculata,pomacea.
Astept un raspuns
merci
|
 |
|