[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
exp
Member
[Avatar]

IP:

Salutare! Ma numesc Bogdan, din Bucuresti, am 22 de ani proaspat impliniti, care au venit cu un cadou mai "special": un acvariu de 30L. Bineinteles ca acvariul nu putea sa fie altfel decat unul clasic de incepator: suprapopulat, neciclat si plin de combinatii gresite de pesti.
Dupa o saptamana si ceva de enervat colegii de pe forum cu intrebari stupide, cercetari, cumparaturi, donatii, am reusit sa gasesc timp sa ma prezint...
Acvariul a avut un scalar si carasei aurii. Scalarul acum se lafaie intr-un acvariu de 400L al unui coleg de pe forum, iar caraseii sunt si ei la donat catre ape mai adanci. Pietrisul este natural si cu granulatie mica si cu granulatie mare, si gazduieste momentan doar o valisneria.
Dupa ce dau caraseii am in plan sa aduc un mascul platy cu 2,3 femele si un mascul molly cu 2 femele + anubias si inca o planta joasa care mi-a placut in petshop. Ma gandeam sa iau doar neoni insa doresc un minim de varietate.
Multumesc tuturor pt ajutorul acordat si astept pareri in legatura cu setup-ul viitor.

It is fear that gives men wings.
Vladutzu007
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut ! bine ai venit ! Nu stiu cum te-ai indurat sa-i dai , dar e bine ca te-ai gandit la binele lor !
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Servus

Bine ai venit @exp,

sa-ti traiasca microbul

fostul user ozy
[WWW]
exp
Member
[Avatar]

IP:

Chiar m-am indurat greu, scalarul imi placea mult, iar caraseii sunt sufletul acvariului, non stop in miscare, redecoreaza, vin la mine cand ma apropii de acvariu... Dar asta e, deocamdata trebuie sa ma multumesc cu pesti mici.
Eram in pet shop ieri si ma uitam la platy, cand a venit un copil cu parintii si a inceput sa arate cu degetu, vreau 3 d-aia, 2 d-aia... Am intrebat ce acvariu au, au zis 60L. Le-am explicat ca e prea mic pt 3 scalari si ca e bine sa ia platy de la 4 in sus, nu 2 cum vroiau ei. Dupa am observat ca asteptau sa plec, cred ca tot ce au vrut ei au luat ) Unora nu le pasa ca nu se simt bine pestii sau ca le mor la 2 sapt.

It is fear that gives men wings.
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit. Patania ta mi-a amintit si mie de ceva. Eram intr-un magazin de profil si prin fata acvariilor tot alerga un copil de vreo 8-9 ani, era cu mama lui. La un moment dat se opreste in fata unui acvariu in care era un mascul de betta si zice asta il vreau, la care vanzatoarea il intreaba daca are acvariu acasa. Maicasa raspunde ca nu are da tot ii vinde pestele pana la urma. Erau din cate am auzit, erau la prima "cumparare" de pesti. In fine ii pune pestele in punga, mam plateste si apoi pleaca. Nici mancare nu i-au luat....

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
LUPmic
Senior member

IP:

MariusBistriteanul wrote:Salut si bine ai venit. Patania ta mi-a amintit si mie de ceva. Eram intr-un magazin de profil si prin fata acvariilor tot alerga un copil de vreo 8-9 ani, era cu mama lui. La un moment dat se opreste in fata unui acvariu in care era un mascul de betta si zice asta il vreau, la care vanzatoarea il intreaba daca are acvariu acasa. Maicasa raspunde ca nu are da tot ii vinde pestele pana la urma. Erau din cate am auzit, erau la prima "cumparare" de pesti. In fine ii pune pestele in punga, mam plateste si apoi pleaca. Nici mancare nu i-au luat....

Pai la ce trebuie mancare cand aveau acasa paine?
Aaaa, pestii mai mananca si bilute din nas si mai stiu eu ce le trece unora prin cap...

Salut Bogdane!

This message was edited 1 time. Last update was at 24/10/2010 08:37:42

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: