[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
dan.pavelescu wrote:Sa-l pun in functiune sau il las asa, oprit?

Da,lasa-l sa mearga. O sa isi revina. L-ai curatat prea bine si i-ai futut fengshuiu acu' in preajma sarbatorilor.
Mai fac asa dupa ce le cureti. Mai lasa-l un pic,nu il arunca inca.
Humbert wrote:Ce salinitate ar trebui sa am in acvariu pentru soft/LPS?

Pe cutia de la red sea scrie 1.023 - sa merg pe mana lor?

Merci

Tine-l la 1.024-1.025. Vor fi mai fericiti lps-ii. Ce pestisor ai acolo?
Gabi,daca vii prin Baia Mare,da un semn si eu dau o bere.
Faina aglomeratie ai acolo.
ionionut wrote:Buna seara !

Coleg Cristi, eu sunt ferm convins ca nu numai unul.
Tendinta naturala a tuturor acvariilor saline este acoperirea cu alge verzi, red-slim si cyano.
N-o sa vedem ,,paduri de alge’’ in acvarii, fiindca nu sta nimeni pana nu mai vede in bazin din cauza lor: fie va desfiinta acvariul, fie va da restart, fie va curata tot si va da black-out etc.
Dar e de ajuns sa vezi cum se retrage tesutul viu de pe un LPS incoltit de alge, ca sa-ti piara tot cheful.

Bine,domnule,mergi inainte cu concluziile astea. Spor.
Da-i cu bacteria si nu te stresa,asa se invata.Mai omori niste pesti,mai pierzi niste corali...firul vietii.
Coleg ionut,tu vrei sa zici ca un acvariu in care coralii o duc bine,va sfarsi inevitabil intr-o padure de alge?
1. Da
2. Fixeaza capatul furtunului deasupra nivelului de apa din vasul ATO.
E schimbata bah de atunci ce plm, ca doar curgea apa din el cand l-am scos afara .Doar acu l-a cerut colegu Victor.
Par metrul a plecat azi spre Bucuresti.
I-am schimbat tija telescopica ca era ruginita,crapata,(plm,care il mai folositi,nu cred ca e mare lucru sa il golesti de apa cat de cat,si sa dai cu o carpa pe el,macar sa nu rugineasca in punga pana cand ajunge la urmatorul ) ),i-am pus baterie noua si inca una de rezerva.
Zsido wrote:Creme de la creme......!!!! Acolo este locul acestui bazin!!

Dap,sus cu el.
Am inteles,intr-adevar asa nu poti scoate din ele tot ce stiu sa faca.
Urmatoarea alegere a mea, ar fi Turbelle,adica varianta 4.
Vortech.
Nu neaparat pentru valuri.Eu nu am folosit setarea asta decat sa ma laud la musafiri,dar sunt scule adevarate. Pretul te nauceste intr-adevar,dar merita zic eu. Au un flow larg,misca toata coloana de apa.
Da-i un pic de hrana ca e flamand bine de tot.
Aha,al tau era bazinul de la Peti. A iesit frumos.
Ca sa fie buna de baut,o treci printr-un cartus de remineralizare,altfel nu.
Poate fi facut si target feeding,da. Eu nu fac,introduc in masa apei fito si zoo,plus bacteriile din coloana.
Pare mare daca te uiti la sifonul bucal,dar important e ce poate prelua faringele. Probabil ca poate procesa ceva de marimea ciclopilor dar nu sunt sigur. Hranesc si asa ceva,pentru puietul de anthias,dar nu bag mana in foc ca ascidiile beneficiaza de hrana asta.S-ar putea,nu zic nu.
Eu dau Phytomix (AF) in masa apei.
Le-am cumparat de la Peti,nu prea iti vin pe piatra vie...ar fi frumos sa vina pe piatra.
Nici la pretentiile actuale nu vad probleme...dar ma rog.
Hrana. Multa,mixta,mica.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: