Message |
|
Pune filtrare mecanica,alge,recirculare si gata,ai terminat povestea. La alge le pui un led de 6500 cu 50 lei si ai rezolvat si problema iluminarii. Nu te mai complica cu compartimente peste compartimente. La ce vrei tu in bazinul ala, nu-ti trebuie nici skimmer.
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Da' ce-i aratarea aia de acolo ?!?!?!?!
Sunt niste ascidii.
|
 |
|
|
 |
|
Sa-ti traiasca fecioru' bah Levi.Felicitari si tie si lui Adela.
|
 |
|
Pai nu trebuie sa dozezi in reactoare. Poti doza in acvariu.
Si nu se intampla nimic daca esti plecat si nu dozezi o perioada. In cel mai rau caz,creste putintel nitratul. Atat. Da' ma rog,tu stii. Spor.
Asa eram si eu,cu enshpe mii de reactoare...mi-a trecut.
|
 |
|
Pune niste vodka in acvariu...sa vezi cum scade nitratul. Ce rost are sa scoti 5 litri de material colonizat? Da-i cu vodka si nu te mai intereseaza ca ala e mic si ala e mare.
|
 |
|
Cum ziceam,nu ai skimmer acolo.  Ia o scoica si bag-o in bazin. Vezi sa o pui pe pietre.
|
 |
|
Daca are lumina,kh si calciu destul,rezista. Tu nu ai skimmer acolo,are materie de filtrat din apa asa ca si asta e un plus.
|
 |
|
Sigur ca ii e.
|
 |
|
Nu prea ma bag pe la plantate,in afara de al tau,Gabi si rodoselada.
Deosebite bazinele,iar poza asta e super.
|
 |
|
lukitza wrote:Deci, cum ziceam, sa-i fut pe astia de la Electrica.
Partikip si eu la actiune.Mi s-au dus pe poola si mie niste echipamente, din cauza ca atata fut astia meciu' cand fac reparatii,de te doare mintea. O noapte intreaga au tot dat drumul si au oprit curentul.
|
 |
|
Eh,rahat cu mac 200-300,da' ce,erau cu aur pe ele?  ).Cauta si tu niste ieftinaturi,la 20-30 lei. Nu-ti trebuie multe ca se inmultesc ele dupa aia. Cu prima ocazie cand dau o fuga in Ungaria,iti caut eu si iti iau daca vrei si nu gasesti la noi.
|
 |
|
Baga niste ciuperci.Nu sunt scumpe,nu sunt pretentioase,au culori frumusele,se reproduc destul de repede,nu trebuie sa stai cu testu' pe ele...
|
 |
|
Daca au stat ascunsi,e ceva in neregula cu apa,sigur.Fa un set complet de teste,schimba cartusele de la osmoza,membrana,etc.
|
 |
|
Ultima apa schimbata, ai trecut-o prin sterasyl,nu?
|
 |
|
Nu metoda de preparare a pietrei uscate e problema. A fost facuta asa cum trebuie, plus inca ceva  ,asa ca nu de acolo vine problema. Asta prima data,inainte de fish only. Dupa fish only a fost repetata si prelungita etapa de curatare a pietrei. Problema e ca a supt mult fosfat in perioada aceea,fosfat care nu a fost eliminat prin curatarea clasica a pietrei ,si care acum iese in coloana de apa.
Nu e neobisnuit sa se intample lucrul asta. Poate dura un an si mai mult. Treaba e ca ma cam lasa rabdarea dupa niste luni.
|
 |
|
Am tinut-o in de toate. A absorbit (ca alta explicatie nu am) mult fosfat in perioada cat a fost la fish only,si cand furajam minim 8 cuburi pe zi.
|
 |
|
Sa ma f.. in ea de piatra. Daca saptamana viitoare se comporta la fel,cu tot cu clorura de lantan,o arunc si bag vie baga-si-ar Obi ceva in ea.
|
 |
|
Plm,am vazut steguletu' ala portocaliu si am crezut ca a pus Dragosescu poze.
|
 |
|
|
 |
|