Message |
|
Salut
Mai este valabil anuntul cu acvariul de 60l +restul?
|
 |
|
|
 |
|
Exp........
poti pune pietris normal ...2 mm,......carasii fiind mari cautatori de papa,au tendita si cu siguranta sa mai ia in gura pietrisul .....cu granulatie mare este sansa sa inghita si apar probleme grave....iti dai seama care e urmarea  ,,........poti face un acvariu steril ghilimele .... plante in ghiveci de ceramica..............dar cum spunea si colegii distinsi..........cum vei porceda cu saclarul?........iar carasii nu vor rezista mult timp la peste 26 grade....noi nu vrem sa te convingem cum sa faci....ramine la atitudine ta....dar mic exempu.....cum s-ar simti un cetatean nordic la tropice?
|
 |
|
Salut
nu stiu ce fel de pietris ti s-a recomandat (poate vezi pe ambalaj ori sa treci la petshop).............este posibil sa fie calcaros (nu ma pronunt cu exactitate pina nu vad).....dar eu unul...........nu sugerez substart alb,nu stiu daca e corect/sanatos ptr speciile de pesti care ai.............motiv,deranjeaza refelxia alba dat de lumina neonului iar la carasi daca nu renunti se mai pierde/diminueaza coloritul lor(contrastul fata de substart)..idem scalar............dar asteptam si alte pareri!
|
 |
|
Salut Marius
Interesant subiectul care ai adus in discutie.....................chiar vroiam si eu sa deshid un topic pe tema asta...........................si eu am citva pomacea si fac identic......posibil sa gaseasca ceva apoi nu se mai sinchisesc sa coboare.au burtiie pline  .......sa vedem ce spui cei exerimentati,sugestii!!!!!1
|
 |
|
Nu ma supar deloc Florin,aici suntem sa invatam unii pe altii  ...............cum am spus e probabil de acomodare..ai dreptate cind spui de identificarea sexului la scalari si discusi dar sa mergem pe premisa acomodarii
|
 |
|
Servus
Andrei,Andraska  , imi cer scuze
bine ai venit..........deci ai un acvariu de 50 fara citeva zeci de mililitri  ............substart normal si vazut pestisorii...........asteptam sa spui ce plante ai,filtrare biologica ,mecanica(filtru intern ori clasic burete),incalzitor .....compatibilitatea pestilor e ok in afara de scalar (lui treb. un bazin mai mare si o ingrijire mai aparte,ii place la caldurica  ).
Asteptam si un fotot cu acvariul tau,
Numai bine
|
 |
|
Salut
nu cred ca se trage de la plante mai ales ca ai luat de la un acvarist de pe acest forum..............aici suntem seriosi..................dar cum descrii tu e vb ca duritatea apei nu este in parametrul normal.............ar fi bine sa pui ceva pietre putin calcaroase,,,,,,,vedem ce spun si cei experimentati
|
 |
|
SAlut
Bine ai venit.............in primul rind e bine sa treci la rubrica,, Despre noi,, si sa faci o scurta prezentare despre tine si acvariul tau........
cred ce e vb de acomodare............acuma depinde si de femela noua introdusa daca e in perioada ei  ...........preferabil cind se pun pestii noi sa fie lumina stinsa macar jum de ora
|
 |
|
pai de asta suntem aici ...sa ne ajutam unii pe altii.................deci din specia lor ori subspecii ar fi:
1.Microdevario
2.Sundadanio
3.Danionella
4.Eirmotus
5.Trigonostigma (nike)
Specii africana Aplocheilichthys kingii (lampaye)
Poti pune si 2 Otocinclus
si bineinteles macar creveti rad cherry
|
 |
|
Salut......
super fain.....ape limpezi sa sa speram ca vei raspindii prin tara discusii
|
 |
|
Salut
Bine ai venit....................super prezentarea in final si acavriul...............
|
 |
|
Vezi la mine in sectiunea Despre noi................am postat citeva poze cu acvariul meu (mic  ) si am boraras maculatus care sunt superbi cind cade lumina pe ei,hemigramus si lampeye(la fel de mici ca maculatus)........poti pune gerthrud
|
 |
|
Foarte bine ai facut.......acuma apucate de treaba si asteptam poze
|
 |
|
Salut
Parerea mea pina a trece la un tratament mai dur................nici nu prea se intelege din pozele respective..............sa faci un tratament cu Easy Multicura.....e pe un spectru nai larg medicamentatia si cu aceasta ocazie poti bara extinderea bolii in acvariu...........poti sa bagi preventiv pestele bolnav in acvariu carantina.
Citeste atent pospectul
http://www.happypets.ro/easy-life-multicura-p-2045.html
http://www.acvamax.ro/product_info.php?products_id=1455
|
 |
|
Salut.
Corect.......merg si eu pe idea lui Kmol.............pune de 12mm
|
 |
|
Salut Ginel
Bravo ....ca de fiecare date ne tii la curent cu informatii de ultima ora
|
 |
|
Salut
Eu ramina la parerea ca:,..............fiind din acelasi arial cu terta..............nu ar treb sa apara necompatibilitatea..............ma mult ca sigur cory sunt puiuti si le e teama iar tetra de felul lor sunt curiosi...........spun sa stai linistit Donspinote
|
 |
|
Servus Florin
Bine ai venit si sa-ti traiasca microbul acvaristicii
|
 |
|
Salut Alin
Bine ai venit si sa-ti traiasca microbul acvaristicii.
Sugestia mea ref la acavriul tau nano .............ar fi bine sa il populezi cu creveti si daca vrei niste specii de pesti talie mica........microrasbora(galaxy,nike,maculatus)
|
 |
|