[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ujirei
Junior member

IP:

Sunt Andrei sunt din Miercurea-Ciuc si am un acvariu de 55x30x30 ,pietris 1-3 mm, (strat aprox 3,4 cm), am 2 sanitari, 6 xipho, 6 guppy, 1 scalar(ca al 2 a murit), sunt nou in acvaristica....sper sa invat cat mai multe si ne mai auzim

This message was edited 1 time. Last update was at 15/10/2010 00:31:47

ujire
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Servus
Andrei,Andraska , imi cer scuze

bine ai venit..........deci ai un acvariu de 50 fara citeva zeci de mililitri ............substart normal si vazut pestisorii...........asteptam sa spui ce plante ai,filtrare biologica ,mecanica(filtru intern ori clasic burete),incalzitor .....compatibilitatea pestilor e ok in afara de scalar (lui treb. un bazin mai mare si o ingrijire mai aparte,ii place la caldurica ).
Asteptam si un fotot cu acvariul tau,

Numai bine

fostul user ozy
[WWW]
ujirei
Junior member

IP:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/BHZ43PSL8RwRapU54qLgCmd8qXDIY-Gl4ixh5kSDZsY?feat=directlink

This message was edited 1 time. Last update was at 15/10/2010 16:19:43

ujire
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Andrei

Nu arata rau ptr un incepator............dar am citeva obiectii fara suparare!!!!!!!!!! .........sunt in functiune 3 filtre interne cu burete? (poti sa ramai cu 1 max2 ) ,la pesti vad ca ai un calsitus (sunt pesti de banc/cird, renunta la el,doneaza ori pui min 6 buc si renunti la altii)..............apoi vad ca ai scoici la greu.............scotele ca face apa dura(ptr guppy merg sa lasi max medii )...ar treb sa pui mai multe plante iar sa renunti la ghiveciul din magazin si sa lantezi in substart ...............iar ca fertilizare poti folosi Ferropol si Ferropol24 picaturi combinate cu CArbo Easy Life,atentie cum administrezi!
Per total e OK...............astept sa vad ce spun si colegii nostrii!

fostul user ozy
[WWW]
ujirei
Junior member

IP:

am 2 filtre interne, si mai am si pe burete unu .......eu am primit acvariu si tot ce inseamna filtre.....respectivul mi-a dat 3 acvarii si aparatura pt ele...dar sin lipsa de spatiu....am facut unu cu toate accesorile

ujire
[Yahoo!]
ujirei
Junior member

IP:

ms frumos de sfaturi

ujire
[Yahoo!]
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit! Fara rautate iti scriu: pune-te pe invatat (si mai ales din problemele altora), ca ai de-unde si apoi sa te vedem cum defilezi. Succes!

PS: Sa nu crezi ca cei experimentati nu fac si ei prostii.

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.

Forum Index » Despre noi
Go to: