[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
corydoras si compatibilitatea lor cu tetra  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Astazi am achizitionat 3 cory de cam 2,5 cm ca sa mai ajute si ei la curatarea resturilor ramase de la ceilalti pesti si surpriza SERPAE TETRA se cam dau la ei si anume la aripioarele lor . Oare pot sa ii pastrez ? Sau ii termina ceilalti ? Am sa pun niste poze cu o victima si atacatorii. Voi ce credeti ? In prima poza sunt atacatorii .
[Thumb - P1020953.JPG]

[Thumb - P1020957.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 11/10/2010 22:32:28

ACVARIUL MEU scape by @fanta
pajeroking
Junior member
[Avatar]

IP:

Tetra tai sunt pesti sociabili numai in cazul in care traiesc alaturi de pesti de aceeasi dimensiune sau mai mari.Daca cory tai sunt mai mici decat tetra, atunci s-ar putea sa ai probleme.Probabil o fi fost urarea de bun venit ca sa zic asa; dupa o vreme ii vor lasa in pace, daca nu, eu zic sa ii separi.Ai stins lumina cand ai introdus corydoras?

Filmul e o arta, zic unii; e industrie, ii contrazic altii.Nici una, nici alta!Vreti neaparat sa stiti ce e? Ei bine, ascultati-ma pe mine! E un mister! (Jean Luc Godard)
[Email] [Yahoo!]
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

corydoras sunt pui si sunt mai mici decat tetra. am stins lumina . sper sa se acomodeze

Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca vezi aripioare ciupite sau efectiv rupte la cory eu zic ca ii muti in alt acvariu. Problemele e mai bine sa le previ decat sa le rezolvi. Ori dai pe cory astia si cumparati altii mai mari care "sa se inteleaga" sau ma rog, tolereze cu tetra aia smecheri ai tai.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Am vrut sa iau maturi dar erau la niste preturi incredibile de parca erau cine stie ce pesti rari asa ca am luat mai mici. Ei cam stau ascunsi acum pe sub o radacina si nu prea ies . Adevarul este ca sufar momentan si la capitolul plante acvariul fiind cam saracacios la momentul de fata . Cred ca pana la urma o sa cumpar si un acvariu mai mic din acela hornbach sa il tin pe post de spital si crestere pui. Sincer sper sa se acomodeze cu ceilalti ca imi este mila sa ii dau.

This message was edited 1 time. Last update was at 12/10/2010 17:35:40

Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Te inteleg. Si eu am 2 zebre in acvariul neonilor care nu prea au ce cauta acolo si mie greu sa le dau. Oricum mi-am facut sange rau si le-am promis deja cuiva. Problema e ca nu le pot prinde momentan. Cand o sa schimb apa mai vad...

Sincer, sper sa treci cu bine peste problema asta de compatibilitate. Unii pesti se mai dau pe brazda, altii din potriva se invata cu obiceiul rau si continua asa. Sper sa fie prima varianta la tine. Ar fi o solutie sa mai iei ceva de decor, gen plante cum ai zis sau o buturuga...

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Din fericire vad ca momentan i au lasat in pace . Sper sa ramana asa si mai departe macar pana vor mai creste si atunci nu ii va mai supara nimeni .

vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Eu ramina la parerea ca:,..............fiind din acelasi arial cu terta..............nu ar treb sa apara necompatibilitatea..............ma mult ca sigur cory sunt puiuti si le e teama iar tetra de felul lor sunt curiosi...........spun sa stai linistit Donspinote

fostul user ozy
[WWW]

Forum Index » Catfish
Go to: