[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

Bine ai venit si sa traisca microbul acvaristicii in tine ..........................imi place mult prezenatrea facuta iar cum spun colegii parca nu de incepator,bravo si felicitari iar referitor la acvariu ...este superb.................totusi tin sa spun si eu: nu are sens easy carbo daca ai bomba si sa renunti la apa de izvor.....per total
Bravo

Sa-ti traiasca
Bitanu,

Corect..................
Stimati colegi,

va multumesc.........................(m-am documentat si eu despre asta inainte de a intra microbul in mine ).........dar alti amici,prieteni cu experienta si cei din piata de profil incercau sa ma convinga..............dar cum sunt norocos de felul meu..........am auzit de acest forum.....multumesc pe aceasta cale lui Lazar Ginel (fara reclama Ginel )..................multe sunt inca de invatat!
Ciprian

Merci ptr incurajare ...........voi procedea in continuare asa.........eu ma gindeam si adresasem intrebarile sa nu fie vreun soc!!!!..............acavriul meu totusi primeste lumina de afara pina sa se aprinda cel din acvariu (a nu se face confuzie,,nu sta direct in bataie soarelui,este cumva pozitionat perpendicular pe peretele cu fereastra)
Bitanu,

Merci ptr promptitudine,........am citit cu atentie ce ai comentat si cred ca e de invatat..................am vazut si auzit multi recurgind la metoda din toppicul adresat...............la mine spre exemplu lumina se aprinde la 12pm -22pm...........de asta si intrebam daca este corect si sanatos!!!!
Deci....ma bucur ca procedez ca voi (la mine par plantele sanatoase si fara alge in acvariu)

Bitanu merci inca odata
Hello,
Stimati colegi!

Ma adresez cu urmatoarele intrebari avind voi mai multa experienta!................este corect/bine sa arda lumina in acvariu pe intervale??????? ...are efect negativ pauza asupra plantelor chiar si vietati?.................se face un dezechilibru ptr fotsinteza?............exemplu: de la 8AM - 12PM ,pauza si 12pm-14pm iar de la 14pm-22pm lumina). Fertilizarea fac cu easy carbo si feropol24!

Merci
Salut

Bine ai venit si sa stae microbul aacvaristicii in tine
Adrian ..

.scuze am citit gresit la dimensiune 135 in loc de 35........iertare ,avem in acest caz 61litri volumul acvariului...ca urmare recalculam: incalzitor 75w,neon 2*25w
Scuze,nu am raspuns la toate intrebarile tale.
Daca iti plac pestii specia neon...cu siguranta ai alae arial sud american..........ca subtrat poti folosi de la JBL basic.....plante fam echinodorus,riccia,cristhmas moss,gazon,buturuga (mahon,mopan), niste pietre.
Daca alegi neoni rosii(cardinali) sunt compatibili cu ei :neon negru,hemigramus rodhostomus,neon roz (s-ar vede frumos in acvariu),partea inferioara ,merg corydoras panda,ancistrus,sunt multe combinatii.
Salut Adrian.

Bine ai venit printre noi si a dat microbul in tine .
pai sa luam cu inceputul...............ai un de acvariu de 262L (foarte bun acuma depinde cu ce il vei popula)..........la filtru treb sa dai mai multe informatii(este intern/extern,citi litri pompeaza),incalzitorul citi wati are.....ptr acvariul tau este nevoie de 250W(w/l),lumina,poti opta pe Philips,Osram minim 35w 6 etc(las colegii din bucuresti sa sugereze)

Ampe limpezi sa ai
Salut Ionut.

Bine ai venit printre noi .............sa-ti traiasca microbul acvaristic
Da Razvan.......din alea iti trebiue ............nu e adevarat........se pot scoate la fel.............acele aparatoare se aplica prin filetare.........daca nu vei gasi la petshop,atunci cauta la magazine de profil spui ca doresti ptr acvariu (eu am comandat in Iasi -neon si am vazut aparatoare).... e bine sa le arati poza ,poti incerca la baumax,practiker
Salut

cum a zis colegul nostru.......e acomodarea si definitivarea teritoriului.............posibil sa fie de aceasi sex?(te-ai uitat bine cind ai achizitionat)
Bravo Crys,

Foarte buna alegere ai facut..................parea putin egosim din partea ta daca nu impartaseai scenele lor.........de asta suntem aici o comunitate mica si unita.............la bine si la greu .........inca odata ,,Felicitari ptr EI si Tie!!!!!!!!!
Salut Razvan

Am citit problema ta........................parerea mea ca iti faci degeaba..........e normal sa se faca vapori de apa pe capac (interior).
Ptr linistea ta sufleteasca sunt capace de firma care au aceasi problema,al meu este Sun Glow si are prin interior,.
Acuma privind problema sa nu ajunga la neon acei vapori ,daca sunt bine izolate firele,soclurile de la neon au garnitura de protectie buna.....poti dormi linistit
@ Crys

Felicitari .............am vizionat acuma filmuletele,super ...............iti doresc ca sa aiba si rezultatul final si asteptam imagini cu familia numeroasa
Salut Pomi

Vezi la capac cum sunt facute legaturile................daca pleaca fire de la cele 2 neoane spre doser,,,incearca asa: neonul care vei scoate din functiune anulez firele din soclori (adica cele care intra in soclu ptr contact) si le prelungesti la celalalt neon .....practic droserul va primi semnal ca sunt ambele in fuctiune.............teoretic paractic imi vei spune............nu incerca sa tai pe acolo cu cutter ci vezi daca poti desuruba si inadesti alte fire iar important sa izolezi bine sa nu iasa doamne fereste ceva.
Salut,

Multumesc Alber pentru sprijin.....nu vroiam sa fiu asa direct si asteptam sa intervina un moderator ........deci @exp ,eu nu spun ca acei carasi nu sunt frumosi dar hai sa facem in felul urmator ..................pune pietris in acvariu,lumina de care spuneai,filtru si plantele(atentia anubias este o planta care ai place la mai dos ) si cicleaza acavriul in acest timp dai cei doi in custodie la cineva pina se face setupul....apoi iei inapoi daca doresti dar cu siguranta iti va face cu ochii alte specii de pesti ,.............sunteti de acord Aber,Human Face si altii????
Bravo........bine ca te-ai hotarit si incepe ciclarea + plantarea acvariului...................@exp..... o rugaminte!!!!!!!!!!!1 te rugam sa nu folosesti cuvinte mai deosebite chiar daca unii nu sunt membrii ...merci ptr intelegere

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: