[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Salut Cirotariu.............sincer .imi place cum evolueaza acavriu tau............bravo
Salut ,

Deschid acest tpoic cu intrebarea ptr cei experimentati in domeniul acvaristicii.
Desi stiu ca nu este o compatibiliatate nici macar 5%...........Intrebarea pot tine linga un betta foarte pasnic care fugea si de guppy cu RCS??,sper sa nu rideti de mine..........nu imi place sa fac experimente cu vietatile mici si fragile!!!!!!!!!
Imi place cum arata acvariul dar sunt si eu curios la ce se refera @Alber cind spunea de plante!
totusi ramin la parerea lui Dolly.

vezi maine dimineata cum se comporta................am vazut la cineva in acvariu care ava numai tetra si max a doua zi seara era ok
Alex,

arata superb acvariul
s-au dat guppy,

rog un moderator sa inchida topicul,

multumesc
Asculti de Dolly.................un mare adevar spune..............am experimentat la inceputul inceputurilor crevetii cu neoni ......sa stiti cind deja au crescut neonii de fapt erau mari.........aveau o placere fantastica sa se hraneasca cu delicatele culinare RCS
am inteles @Alber..................cu siguranta nici la mine nu se preteaza......stiu ca vin din ariale diferite dar romynose au venit dup rasborele mele si tin tare mult la aceste specii......stiu ca,cu ajutorul vostru voi face ceea mai bun alegere la noul acvariu
Exp

ma bucur ca ai facut miscarea cu sclarul si ai hotarit si ptr carasi.........................poti tine in total 8 buc in acvariul tau ....ma bucur ca inveti repede si tinzi spre bine.........dar un sfat(molly preferea apa putim mai sarata care nu tocmai este placut ptr platy) dar merg.....eu sincer as merge numai cu platy din cauza volumului de apa,stiu ca sunt placuti molly din cauza culorii,par catifelati si aduce un contrast cu restul pestiilor...............planteaza frumos acvariul si asteptam poze.

bravo ptr alegerea scalarului si carasiilor........frumos din partea ta
Arata super fain acavriul imi place
@ pc.ciprian,

poti adauga in bazin cu microrasbora linistit hemigramus rhotostomus...........se impac de minune .......asa am eu acvariul poti vedea poze la rubrica Despre noi cu subiect Servus
Piratul

Bravo ptr Cory ..

nu opresti nimic in acvariu..lasa sa mearga tot acolo................vezi temperatura si poti face niste teste...............ar fi bine daca ai avea bine plantat acvariul........... ori sa ai o nuca de cocos sau un ghiveci acolo va fi SAFE...................iar de restul se va ocupa masculul stie rolul lui
Popeye,

Sa-ti traiasca micutii .................sunt noste pesti minunati,frumosi........................si eu detin boraras maculatus.
Poate reusim cumva sa intru si eu in posesia miciilor tai galaxy .
Salut

Interesant cu balonul dar te rog sa treci la rubrica Despre noi si profil ....spune mai multe despre tine si acavriu tau,,........posteaza si o poza ...........si sa vedem cum te putem ajuta
Servus

cum spune si topicul,

donez guppy valabil numai ptr Iasi
Salut Edy,

Bine ai venit si sa-ti traiasca microbul acvaristiii ,

Salut

Interesant planul tau dar vb colegului...............iti treb ceva investitie ........
da @florinel..............este posibil sa fie si de la plante ca sunt purtatoare de boli........nu contrazic experienta voastra
Salut

sunt de acorc cu ce spune djphazer...............nici idea ta nu e rea
Andrei

Nu arata rau ptr un incepator............dar am citeva obiectii fara suparare!!!!!!!!!! .........sunt in functiune 3 filtre interne cu burete? (poti sa ramai cu 1 max2 ) ,la pesti vad ca ai un calsitus (sunt pesti de banc/cird, renunta la el,doneaza ori pui min 6 buc si renunti la altii)..............apoi vad ca ai scoici la greu.............scotele ca face apa dura(ptr guppy merg sa lasi max medii )...ar treb sa pui mai multe plante iar sa renunti la ghiveciul din magazin si sa lantezi in substart ...............iar ca fertilizare poti folosi Ferropol si Ferropol24 picaturi combinate cu CArbo Easy Life,atentie cum administrezi!
Per total e OK...............astept sa vad ce spun si colegii nostrii!

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: