[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

arata superb acvariul ,imi place tare mult
Bravo
Human Face

felicitari ptr noul proiect si astep sa atasezi pozele de la primele zile de setup
Este interesant cum de ajuns acolo!!!!!!!!!
Poate ne spui si noua cum ai rezolvat
Salut

cum spune si anuntul,

vind 10 buc boraras maculatus,urgent,valabil numai ptr Iasi ,pretul 4 ron/buc
Salut

bine ai venit
Servus Catag

Bine ai venit,sa traiasca microbul ..

fara cuvinte ,arata superb biblioteca de vie
razvan2008

noi treb sa stim exact ce doresti sa faci acolo..iar colegul @gengiskhan a ridicat o problema foarte simpla,lumina ptr plante ori si ptr pesti?????, undeva nu va fi o compatibilitate(nesanatos ptr pestisori) iar in privinta algelor pina se face calumea setupul pot aparea si alge (dar se combat prin multe metode)
Salut

eu totusi spun sa nu va contarziceti ci sa gasim o solutie la topic
@Pomi

Imi plac ochisorilor mei acvariul ..cred ca m-ai stirnit si pe mine sa confectionez un acvariu si populat cu ciclide
De cind citesc topicul tau,am inceput sa ma documentez asupra ciclidelor africane,mai ramine sa string putin cureau la buget.
Poate ma ve-ti ajuta si pe mine cind am luat aceasta hotarire
Servus

Imi place cum arata,super fain
Nenea Florin,

parerea mea sincera,renunta la sclari si populeaza cu ceva de talie mica (fara jignire),sunt marisori scalarii tai,nu au spatiu de inot,e bine plantat asta e ok,
pfffffff,

m-am linistit in acest caz,

cu capac sa-l faci...la cita lumina va fi acolo pacat sa nu beneficieze plantele ,plus cind vei sta la o tigara si cafeluta ,iti va bate direct in ochi lumina ,nu mai vezi acvariul
Pffffffffffffff

personal, nu prea am facut acvarii de o asa capacitate, dar o parere sincera,as aplica intaritoare ptr mai multa siguranta ( ar fi pacat de habitat,vecini si munca ta)
Ok,

acuma m-am linistit ,poti face face acvariu steril , te asteptam cu niste poze
Dino66

Am o curiozitate,nu lua in nume rau!
Tu ce vrei sa faci in concluzie cu acavriul,pestii?????, experimentezi ori vrei sa inveti cum sa tii sub control un microecosistem in casa si sa te bucuri de el???..
Salut

Bine ai venit,sa traiasca microbul

Vorba colegului meu @Human Face...intrebare? ai ciclat apa ori ai introdus pestii imediat dupa achizitionarea acvariului????
Cirotariu,

suna interesant noul proiect .
ca filtru poti opta un hang-on dar sa nu strici prea tare capacul.
Amenajare: poti pune niste crengi mai mici si frunze de stejar (sa le usuci bine apoi inainte de a le baga in acvariu ,sa le oparesti)

Pesti: ;nu stiu ce sa zic...aici ramine la atitudinea ta
Salut

bine ai venit

poti tine pestii in acavriu fara plante, cum spune colegul @alber..este un acvariu steril.

referitor la pesti.. no away ,,bala shark"

mergi cu molly,guppy si cory,
@Kmol

exact cum spui tu, colegul meu a reusit sa-l repare

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: