[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
icet
Junior member

IP:

Salut, sunt de ceva timp pe forum si nu m-am prezentat inca.Asa ca o voi face acum.
Ma numesc Florin si am acvarii de ceva timp dar acum mai am doar unul in folosinta.
Este un eheim MP 60,plantat moderat iar ca locatari mai am 2 scalari,2 zebre,un ancistrus si un corydoras.Sper ca pe viitor sa revin la unul de cel putin 200 L si sa fie bine plantat.
[Email]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Ne bucuram ca ai decis sa ni te "spovedesti". Ne-am bucura si mai mult daca ai si un gest frumos si ne-ai arata 1-2 poze cu ce ai pe acolo.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
icet
Junior member

IP:

Imi cer scuze dar nu stiu cum sa pun poze
[Email]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

@icet te poti folosi de un server pentru upload-ul fotografiilor (ex. imageshack, photobucket etc.)

.
[Email] [Yahoo!]
icet
Junior member

IP:

Multumesc pentru sugestie.Sper sa fi reusit...

image image

This message was edited 1 time. Last update was at 26/10/2010 17:56:04

[Email]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Florin. Nu ma pot abtine sa nu remarc ce "namila" de verdeta se odihneste la tine in acvariu. Ape limpezi si pesti sanatosi.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
icet
Junior member

IP:

Multumesc la fel.Sper sa fie si mai multa verdeata pe viitor
[Email]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut Florin

bine ai venit,sa-ti trasca microbul

fostul user ozy
[WWW]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Frumos acvariu sa te bucuri de el.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Da, admirez si eu locatarii voalati si mai ales verdeata. Bun asa. Poate spatiul prea mic, dar rezolvi tu cumva

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]
icet
Junior member

IP:

Va multumesc baieti.Intradevar cam micut spatiul dar pe moment trebuie sa ne multumim cu ce avem
[Email]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Nenea Florin,

parerea mea sincera,renunta la sclari si populeaza cu ceva de talie mica (fara jignire),sunt marisori scalarii tai,nu au spatiu de inot,e bine plantat asta e ok,

fostul user ozy
[WWW]
icet
Junior member

IP:

Nu pot renunta la ei mai ales ca ii am de ceva ani buni.Astept ca varsta sa-si spuna cuvantul Sa mai spun ca in primavara anului trecut erau 4 ??
[Email]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

pffffffffff cum sa te convingem cu scalarii tai sa renunti??????????

fostul user ozy
[WWW]
pajeroking
Junior member
[Avatar]

IP:

Florin:
1.Planta aia e cam "namila".Pune si tu una mai mica acolo e nitel inestetic.
2.Cory si zebrele se tin in grup.In felul in care ii tii tu ii stresezi, se vor imbolnavi si/sau vor muri.
3.Ai 2 scalari.Ai un acvariu de 60 litri din care mai scazi volumul substratului, plantelor si ce mai ai tu inauntru.Acum un scalar are nevoie de undeva la 100 litri.hai ca merge si mai putin dar sa ai 2 scalari in 60 de litri(+alti pesti) NU E BINE.tu tii pestii aia ca sa copiezi un biotop, un mediu natural.Pestii aia trebuie sa se simta bine acolo nu ii tii doar ca sa ai tu la ce sa te uiti.Nu se simt bine crede-ma.Le vrei binele?Muta-i sau da-i.Fa acvariul de 200 litri si atunci da e cu totul alta situatie.Tu cati ani ai?Daca crezi ca pestii sunt niste papusi menite sa ne "inveseleasca" noua serile plicticoase, ei bine te inseli.Incearca sa intelegi ce zic eu aici si mai incearca sa vezi partea buna din mesajul meu.Astept o imbunatatire.BAFTA :d

Filmul e o arta, zic unii; e industrie, ii contrazic altii.Nici una, nici alta!Vreti neaparat sa stiti ce e? Ei bine, ascultati-ma pe mine! E un mister! (Jean Luc Godard)
[Email] [Yahoo!]
icet
Junior member

IP:

pajeroking stiu si ai dreptate dar ai mei sunt obisnuiti.Scalarii ii am de pui si erau 4 la inceput.Pe vremea aia nu stiam exact ce si cum e cu ei si am vrut sa scap de vivipari ca traiau putin,Asa am ajuns la scalari.Astia acum au vreo 6 ani,am avut si ponta de la ei deci pot sa zic ca s-au acomodat cu conditiile mele.Intre timp am mai aranjat un pic plantele (tuns) asa ca namila aia e ceva mai mica
Am in plan sa trec la un acvariu mult mai mare dar nu stiu daca o sa reusesc anul asta,asa ca de la garsoniera vor tece la vila
[Email]
pajeroking
Junior member
[Avatar]

IP:

Am uitat sa adaug ceva.Daca tu te uiti la pesti si crezi ca sunt obisnuiti, ei bine nu e asa.Cred ca sufera destul de mult si noi nu ne dam seama.Incearca si tu sa rezolvi problema asta.Si bravo pentru namila ca ai tuns-o Asteptam poze cu ea .Bafta

This message was edited 1 time. Last update was at 03/11/2010 13:12:15

Filmul e o arta, zic unii; e industrie, ii contrazic altii.Nici una, nici alta!Vreti neaparat sa stiti ce e? Ei bine, ascultati-ma pe mine! E un mister! (Jean Luc Godard)
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: