Message |
|
Salut.
Bine ai venit.
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Mai nu mai conteaza ce a fost, ideea e ca nu mai e...
Am scos coralul afara, am zgandarit treaba cu cuterul am curatat cu periuta de dinti am clatit cu apa am ars locul cu bricheta.
Nu vreau nici penati nici aiptasii si gata ...plm...
Am stresat un pic coralul....oricum trebuia sa il pun pe nisip...
E penat,Catalin.Se hraneste filtrand apa,e harmless si benefic pentru sistem.
Auzi la el: "l-am ars cu bricheta".......  .
NU TE STRESA cu el.
|
 |
|
Zsido wrote:Mai Cristi si Aure io ma fac popa de chestia aia e vierme penant sau poate e majano,plm eu asa i vad
Sa nu uiti ce-ai spus !!!
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Si cum fac sa scap de ea???????
E pe Catalaphillia.....
Stai linistit,e un vierme penat.Lasa-l acolo.
|
 |
|
Asta a fost tare.
|
 |
|
Mugurel, la mine, constructia acestui sistem merge pe principiul "muncii in echipa"...adica alegerile nu depind numai de moi.
|
 |
|
Bun, am mai studiat un pic problema si voi scoate din schema Dendrochirus (mult prea inactiv dupa cate se pare) si voi baga in loc de Odonus niger, un Conspicillum (Clown triggerfish).
|
 |
|
Mda,dupa cum arata bazinul,ai scapat de faza "I'm feeling a lil' bit blue deep inside,right now"
Foarte mult imi place cum arata.Excelent.
Poate anul asta,mai lasi jurizarea si te bagi la interval.
|
 |
|
Coralii sanatosi,polipi extinsi bine,curat.Fain.
Leucosternon-ul si Lituratus-ul cum se comporta?
Merci.
|
 |
|
Nu-i rau deloc, domnu' Batman. Curat, colorat.Mie imi place.
|
 |
|
Frumosi, sa-ti traiasca.
|
 |
|
zaietz74 wrote:Asa este, in manual spune sa nu pun nimic intre acvariu si suprafata pe care este asezat, asa ca am actionat in consecinta. Sper sa nu gasesc casa plina de apa diseara cand ajung acasa!  Asa cum spuneam si mai sus, multe dintre lucrurile care se aplica la acvariile manufacturate se pare ca nu sunt valabile in cazul acvariilor Juwel.
Scuze ca ma bag p-aici dar vreau sa-ti spun sa stai linistit.Nu se intampla nimic,nu crapa.Am avut un Juwel RIO 180,transformat in marin,cu o gramada de piatra vie in el (vreo 30 de Kg).Fara nimic pus sub el.Nu a fost nici macar o singura problema cu acvariul,asa ca stai linistit.
|
 |
|
Vezi sa fii bine hidratat Levi,dupa ziua de 17,sa nu-ti tremure mana.
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Pai si sa il pun in picioare ca pe o scoica sau culcat pe o parte?
Nu are importanta.
|
 |
|
Asa, mestere.
Nu are nimic ca inca nu e perfect curat. Arata asa cum ar trebui sa arate in aceasta etapa din viata lui. E inca foarte tanar.
Dupa ce vei reduce cantitatea de SpongePower si vei ajunge la dozajele de intretinere,se vor aseza toate.
Important e ca se simt bine coralii. Monti are PE foarte buna.
Poti skima mai umed acum, tinand cont ca deja ai pesti.
|
 |
|
Butelie CO2 500g (revizie valabila) - 100 RON
Reductor cu doua manometre si reglaj fin,stare perfecta - 200 RON
Lily pipes (in-out) - 100 RON
Bonus celui care achitioneaza cele de mai sus: 2 pietre Seyriu + substrat ADA Amazonia ( ~ 3L )+ numarator de bule.

|
 |
|
Zsido wrote:Ai o catalaphyllia jardinei care e un coral LPS iar astia prefera sa fie tinuti pe nisip
+1
Pune-l jos,pe nisip.Exista riscul sa isi deterioreze tesutul in contact cu piatra si sa faca infectii.
|
 |
|
.
|
 |
|
Bah,lasa omu' sa-mi faca acvariul,nu-i tot da de lucru in plus.
Egoistule...
|
 |
|
@edyr,mugurel,ocean: Multam' de info baieti.
Referitor la rechin.Ar fi pacat de el.Citeam despre ei mai demult,parea o idee interesanta dar nu cred ca voi baga unul in bazin.
|
 |
|