| Message |
|
|
|
In volumul ala de apa? Doar ciclide pitice: Apistogramma, ramirezi, kribensis, Hemichromis....
|
 |
|
|
|
Undeva spre Hornbach, pana in Lidl, e un depozit de lemn, cherestea si altele. Stiu ca am trecut pe acolo si oamenii taiau/sudau niste tevi. Incearca si la ei. Daca faceau doar un ciubuc, sa nu ma injuri.
LE: apropos, ai incercat in HB pt debitare daca iei teava de la ei? Tot pe baza de bani de-o ciorba??
|
 |
|
|
koala wrote:Plm, nu inteleg nimic.
Unde-i calmul ala cu care ii explicai lui Blue cum sta treaba?
El e cel mai in masura sa-i dea sfaturi, sa vada cum e sa te frece cineva cu nehotararea sa.
|
 |
|
|
|
Indicatii pentru albastru de metil: "Produsul se recomanda in dezinfectia apei de baut, ca antiseptic urinar, in aplicatii locale pe plagi (rosaturi, plagi de decubit, degeraturi, arsuri) ale pielii si mucoaselor, ca antidot in intoxicatiile cu sulfamide, în hipoxii, methemoglobinimii. Asociat cu glucoza favorizeaza oxidarea acesteia, permitand energizarea rapida a animalelor hipodinamice.
La pesti - pentru dezinfectia apei se administreaza 0,3 ml la 1 litru apa. O singura administrare este suficienta pentru fungi, iar pentru protozoare timp de 3-5 zile. De asemenea se administreaza 3-5 zile daca pestii au intoxicatie cu cianuri si nitriti."
Vrei sa bei apa din acvariu? Altfel nu inteleg de ce ai vrea sa o dezinfectezi?
Presupun ca pestii nu sunt muscati si nu au rani infectate.
Viermisorii de pe geam nu vor disperarea daca pui albastru de metil in apa, pentru ca nu are actiune asupra lor.
|
 |
|
|
|
Salut Daniel! Incearca, nu ai ce pierde! Il poti intreba si pe Mitica Molina daca i-au rezistat plantele, stiu ca si el avea Anubias cu africani.
|
 |
|
|
|
Incearca sa o lipesti de o piatra cu silicon si ingropi piatra in substrat. Asta daca nu e e imens lemnul!
|
 |
|
|
cornelus1975 wrote:0767561154 Mul?umesc
Adica ar trebui sa te sune colega?
Da-i un mesaj privat in care o rogi sa-ti dea numarul sau de telefon!
|
 |
|
|
|
Mai pune-o la fiert in apa cu sare cateva ore, schimbi apa de cateva ori in intervalul asta, apoi o mai fierbi inca odata in apa fara sare. Abia apoi o poti pune in acvariu si astepti sa se scufunde.
|
 |
|
|
|
Comanda minima e de 100 RON, scrie si pe site-ul lor.
|
 |
|
|
|
Ai niste Anubias bagat in substrat... scoate-l de acolo ca sa nu-i putrezeasca rizomul. Cel mai bine legi Anubiasul de lemne sau pietre.
|
 |
|
|
Ia-ti un filtru extern, cel mai mare pe care ti-l permiti.
sv_costin wrote:acvariul de ~100L la hornbach e 160lei sau 250 cu capac(aproximativ)
Fara capac e chiar mai ieftin. Singura chestie e ca trebuie sa le verifici foarte bine pentru ca unei cunostinte i s-a desfacut un acvariu de genul asta, luat tot din HB.
|
 |
|
|
ocean wrote: Apa oxigenata folosita nediluata in mod sigur(zic eu) daca pe mine m-a lasat fara amprente cu pielea de pe buricele degetelor subtiata de a trebuit cam o saptamana sa se refaca-cu ocazia curatirii unui bazin vechi de depunerile calcaroase si o dezinfectare totodata(frecat cu buretele imbibat in H2O3 nediluat), atunci cred ca ataca si depunerile organice
Apa oxigenata arde numai daca e in concentratie 3%. Cea din comertul pentru persoanele fizice are concentratie 0,3%.
Puteti obtine apa oxigenata concentrata de la stomatologi, daca aveti prieteni in domeniu. Ei o folosesc la detartraj/albirea dintilor.
|
 |
|
|
|
Salut Cipi, bine ai venit! S-ar putea sa ai conflicte pe viitor intre ciclide. Tu ai 2 din African si 2 America Centrala. Nigro sunt foarte agresivi dupa ce depun si pana salta ponta, s-ar putea sa-ti bata bine de tot africanii.
|
 |
|
|
mugurel wrote:Cat de adevarata mai poate fi aceasta rautate ...
Nu e rautate, ci o realitate!
|
 |
|
|
smzocta wrote:bla bla bla, mi-am facut un al doilea cont pentru ca pantof si pentru ca din seria repareala man
Scurzoaiele noastre serifu', nu ne-am dat zeama ca avem un reapar printre noi.
'Iti spun sincer cu o mana pe inima si una pe vintre
Ca m-ai lasat fata cuvinte!
Amice, nu stii sa scrii corect romaneste?
Ptiu, ptiu, ptiu, Doamne fereste!!!
( na ca si eu stie a face rime)
Am cunoscut diversi rapperi de-a lungul timpului, dar niciunul 'analfabetist', asa, ca tu.
In incheiere, te las cu o cugetare a sefului meu ( da, este rapper in timpul liber si se pricepe la rappereala): "Ca planeta sa traiasca si sa nu dispara omu, cel mai bun prieten al prostului tre' sa fie Ciomu..."
|
 |
|
|
Nimeni wrote:Ca sa il citez pe Dragos
Ce rai ie uamenii da pa acest forum, buei nene, plm
Cum.spanac a gasit el topicul asta si le-a omis pe cele mai recente, nu reusesc sa pricep. I guess "i can't brain today, i have the dumb", too.
|
 |
|
|
Acum cateva luni ti-am dat numarul unui baiat de la care puteai cumpara hrana congelata. Am vazut ca are blistere cu artemia si larve rosii, dar si tablete de 500g. Omul sta in Fundeni, deci mai aproape decat Hornbach
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:Buna treaba o facut rochi asta...
Tare ar fii sa il si vanda....
Ia vezi aici: http://acvariu.ro/forum/user/profile/2102.page , poate dai de el
|
 |
|
|
|
Poate ca sunt ciclide pitice, dar sunt agresive si teritoriale, mai ales daca una dintre perechi se pregateste sa depuna. Sparge in doua spatiul de inot cu ceva lemne, in speranta ca se vor intelege. Ce volum are acvariul in care ai cele 2 perechi?
|
 |
|
|