[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Bre, cand voi avea bani sa-mi fac dulapuri din lemn masiv te chem sa ma ajuti. Deocamdata strang bani pentru ele
@Lucian, am inteles.
Lucian wrote: Peretii care iti fac figuri pot fi izolati si pe interior - rigips + vata minerala sau alte materiale care absorb umiditatea.

Si in cazul in care izoleaza peretele si pe interior, nu exista riscul sa se intinda mucegaiul mai mult tocmai ca nu mai are pe unde sa 'respire' peretele?

Eu am lucrat intr-o casa in care cineva a luat hotararea sa izoleze si peretele interior cu vata minerala (probabil nu-i ajungeau cei 10cm de polistiren de afara), iar cand am dat jos rigipsul si vata, am dat in icter mecanis: peretele negru, doo degete de mucegai.
Eu, de exemplu, le-am adus cu niste lemne luate de la un coleg de forum, care avea vivipari and shit in bazin. Cum am in acvariu doar raci si nu a avut cine sa le pape, s-au inmultit in draci. Noroc ca dau reset in cateva zile/saptamani, daca nu dau racii pana atunci si renunt la acvariul ala
Acum regret prostia pe care am facut-o.

Ideea e ca trebuie sa te gandesti la ultimele achizitii din acvariu care puteau aduce hidrele si pe care nu le puteai fierbe/ opari ( pesti, plante) si pe care le-ai pus in acvariu cu o cantitate de apa din bazinul vanzatorului.
Dan P wrote: Mai rau e cu trimisu-n chirie al "studentilor", astia sunt naspa, se bat fac galagie, mai si beau strica tot, se iau de aia mai mici decat ei, nu ii tine nimeni

Ai descris perioada studentiei multor colegi de forum
claudiu.marin wrote: Radem, glumim, dar tin sa te anunt ca am montat sistemul co2 la acvariul mic. Las difuzorul la "inmuiat" pana maine si cam aia e.

Cine are bani si e Director?
claudiu.marin wrote: Astia fac copii ca sa traiasca din alocatie si ajutor social

Mergem sa bem alocatia pestilor sambata?
opincarul wrote:Eu mi-am luat asa ceva: http://www.iluminat-ieftin.ro/1/Proiector-cu-LED-10W , la recomandarea colegului @visiniu. Functioneaza 8h/zi de vreo 7 luni incoace.
Inainte am avut unul slim, cumparat de doamna de pe un site no name, care s-a bulit dupa vreo 5 saptamani.

I-a uite ce scria mandea acum cateva saptamani: slim + no name= 5 saptamani.
Cel pe care il am acum merge ca uns, dar are racire pasiva. Spre deosebire cele slim.

Imi place tare mult cum cade lumina in acvariul vostru, dar e si mai frumos efectul de shimmering de pe tavan si o parte din peretii camerei.
koala wrote: Nu fii lenes, pune o sticla d-aia gaurita si separa barem 6-7 pui...

Sau un bidon de apa de 19 litri, ca incap mai multi pui. E vreo 30 ron hipermarket.
Pterophyllum wrote:Multumesc pentru pont Faye!!! O sa caut.

Artemia congelata avea candva un nene care sta in Fundeni, putin mai departe de capatul 182. Nu activeaza pe forumul asta, dar am sa caut numarul lui.
Daca vrei artemia vie, incearca in Obor, in hala veche, la un nene pe nume Marius, sau la magazinul din exteriorul halei, cel din zona cu fero-chimice. Te intelegi mai usor cu el decat cu ceilalti vanzatori din Obor.
Acvariul arata foarte bine, ingrijit, iar pestii sunt vioi si mancaciosi.
@um02122, daca ma intalnesc cu baietii gri din zona, sunt mari sanse sa imi dea ei ceva bani in fiecare zi ma lasa sportiv sotia, sub diverse pretexte.
um02122 wrote:
Au folosit niste panouri ca sa evite reflexiile de la alte acvarii.

Mi se pare o idee geniala.
E pe lista mea de obiective de vizitat in Londra, clar!
Frumosi pestiucii. Weekend-ul asta il vad pe viu, caci vin in vizita la batrani
Rosu frumos!
Astept......

Putimea din ziua de azi nu prea stie cine e Kempes, stiu doar 'Daca ploaia ar veni...'(
Heil Satan
petre79 wrote:My favorites Bucephalandre........

S-a dat liber la wallpaper-e cu plante superbe.
Big like, si nu sunt genul pitipongelilor.
vazilian wrote:sigur ??
o las si eu sa iasa din acvariu daca imi face flori asa frumoase

Nu cred ca a lasat-o sa iasa din acvariu, mai degraba s-a evaporat apa suficient incat sa ajunga usor la suprafata.
Bineinteles, ma pot insela si sa fie floare de Blyxa aubertii. E varianta XXL a Blyxei japonica si ajunge mai usor la suprafata.
Blyxa japonica.
miticalimona wrote:pretul pt acvariu este cam mare dar daca doresti pot sa-ti dau relatii despre cei care au facut bazinul meu. daca vrei suna/ma

Daca nu e ceva secret, as vrea sa stiu cu cine ai facut standul si acvariul. In vreo cateva luni va trebui sa-mi fac un alt acvariu plus standul aferent si ma intereseaza preturile.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: