[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Message
Incearca sa dai o panta pietrisului in zona in care este pus filtrul. In mod normal daca pietrisul are o granulatie mai mare decat fantele filtrului tau nu vad sa existe vreo problema, iar prin panta pe care o dai pietrisului se creeaza si un peisaj mai natural.
Perfect. Multumesc pentru raspuns. Maine dimineata am plecat in hornbach sa iau pietrisul.
@adyyy am adresat intrebarea ca sa nu comit vreo blasfemie. Stiu cum as vrea sa arate acvariul meu din ce am vazut pana acum pe forum si crede-ma ca de mai bine de 2 luni stau cu ochii mijiti in monitor pana pe la 3-4 am sa ma interesez de diverse produse si sa aflu diferitele opinii de aici. Ca si concluzie sunt genul de persoana care face asa cum i s-a intiparit in minte chiar daca e gresit (trebuie sa-mi satisfac eu neuronul adormit )

@viulian nu ma intereseaza ce culoare va avea substratul, dar am inteles ca e de preferat sa fie mai inchis, pentru creveti cel putin. oricum daca totul va iesi la final asa cum imi doresc va fi acoperit de verdele plantelor.

Si acum dupa parerea voastra, a celor oricum mai experimentati ca mine, de cate kilograme (sau litri in cazul dupla) de substrat voi avea nevoie pentru dimensiunile date in postul anterior? Ma gandesc la o grosime a substratului de 4cm in medie.
Multumesc pt urari. Totusi vreau sa ii intreb pe cei mai experimentati ca mine: daca peste dupla ground pun pietris negru din hornbach e vreo problema sau mai bine ma rezum sa pun doar la dupla sau doar pietris?? Dimensiunile acvariului sunt aproximativ 65x35x34,5
Asa cum spune si titlul schimb cu filtru extern: display 15' de laptop HP Compaq 615, tastatura, 2Gb ram- nu stiu exact frecventa sau latenta, baterie cu 6 celule si incarcator nou. Mentionez ca din cauza procesorului si a racirii proaste placa de baza este nefunctionala, se poate repara- dar nu merita investitia. Ofertele va rog sa le lasati pe mail la adresa xgrec@yahoo.com, ma intereseaza in special filtre ca JBL e701/e901, Tetratec Ex 600/700. Am sa revin si cu o poza a laptopului in starea actuala.
Salutari, sunt Mihaita si sunt incepator in domeniul acvaristicii. Deocamdata am doar o 'sticla' cu dimensiunile 64x35x34.5 cm si grosimea de 6mm... Vreau sa-l populez cu creveti si cei 3 guppy+2 ancistrusi, toti pui, ai doamnei care acum stau linistiti in alt vas mai mic. Astept de la cei mai experimentati sfaturi si idei pentru pornirea acvariului - momentan sunt in dubii cu substratul,dar cred ca ramane stabilita varianta Dupla ground + pietris negru din hornbach. am sa revin si cu poze dupa ce termin set-up-ul, asta daca nu-mi da nimeni alta idee pt substrat. Ca plante nu m-am gandit la nimic in mod deosebit, am inteles ca moss-ul le place crevetilor. Dar si aici ramane de vazut.
 
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com