Message |
|
Buna ziua!
Am din nou un pui de nufar pe care pot sa il ofer spre vanzare.
Nymphaea micrantha - 1 pui de nufar. Are 5 frunze fiecare de cate 2-5 cm.
Pe langa puiul de nufar se dau bonus si urmatoarele plante:
Limnophilla sessiliflora, Ceratopteris cornuta, Mayaca fluviatilis, Eichhornia crassipes sau ce isi alege omul de la mine din acvariu in functie de ce e disponibil in momentul tunderii.
Predarea se face personal in Bucuresti, preferabil sa veniti sa le alegeti direct din acvariu.
Plantele sunt originare din acvariul acesta: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19053.page#p157547. Tot aici puteti vedea poze cu nuferii sau la mine pe blog (in semnatura).
Anuntul este valabil pana in 30 iunie, in caz ca nu il inchid mai devreme.
O zi buna,
Eugen
0722.600.278
|
 |
|
Este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut pe forumul acesta, pana acum.
|
 |
|
Daca cel mai mic divizor comun al lui 3 si 16 este 1, da atunci imparti in 16 si iei dupa aceea 3 parti.
|
 |
|
Salut!
Raspunzand strict la intrebarea ta cu privire la diviziuni, nu este deloc complicat. Iei o lungurita din substanda respectiva si o intinzi uniform pe o coala de hartie. Dupa care praful acela il imparti in 16.
|
 |
|
Salut!
Nu prea conteaza daca este acvariu dreptunghiular sau cubic, sau rotund. Desi la 350l nu cred ca o sa gasesti acvariu cu geam rotund, deci tot unul treptunghiular o sa ai.
Pentru ciclide africane, ai grija ca iti trebuie fund dublu!
|
 |
|
Ideea este sa il fierbi in mai multe ape, pana nu mai iese culoare din el. Nu intr-o singura apa. A dat in fiert, s-a maronit / inrosit apa, ai aruncat-o, ai pus alta si iar ai fiert. In 3-4 ape ar trebui sa nu mai lase aproape nici un fel de culoare in apa.
|
 |
|
Salut!
NH4 si NH3 sunt letali pentru pesti in orice concentratie >0
NO2 daca imi aduc bine aminte devine letal la >10.
NO3 maxim admis pentru pesti este 50, normal este cum ti-a zis Stefan 10-20 (zero nu prea ai cum sa ai).
|
 |
|
E foarte ok, nu o sa ai nici o problema.
|
 |
|
Salut si bine ai venit!
Poate ca incerci totusi intai cu un acvariu de apa dulce. Nu ar fi la fel de greu ca unul marin.
PS: poate pui o poza cu gaura din perete, s-ar putea sa nu iti incapa un acvariu acolo cu toate accesoriile lui !
|
 |
|
Salut!
Intrebarea este putin ciudat formulata pt ca nu ne e clar ce filtru ai. Ca idee pietrisul care intra in filtru se opreste in primele etaje de filtrare si nu apuca sa intre in rotor. Insa daca ai 4-5 cm distanta intre turul filtrului si substrat atunci nu ar trebui sa ai nici o problema.
|
 |
|
Cantitatea de material filtrant depinde strict de volumul interior al fitrului. Deci depinde cat de mare este filtrul DIY.
Eu pot sa iti zic ca la 404 volumul interior e de 8 litri de apa dupa ce am pus materialele filtrante.
|
 |
|
Salut!
Filtrele externe chinezesti de tipul Sun-Sun sunt destul de ieftine si nu cred ca mai e o mare economie sa iti faci filtrul DYI.
|
 |
|
Buna ziua!
Vand mai multe pachete de plante format din:
Nymphaea micrantha - 2 pui de nufar. Au 6-8-12 frunze fiecare de cate 1-2 cm.
Pe langa o pereche de pui de nufar (ofer cate 2 ca sa fiu sigur ca se prind) se dau bonus si urmatoarele plante:
Limnophilla sessiliflora, Ceratopteris cornuta, Mayaca fluviatilis, Eichhornia crassipes sau ce isi alege omul de la mine din acvariu.
Predarea se face personal in Bucuresti, preferabil sa veniti sa le alegeti direct din acvariu.
Plantele sunt originare din acvariul acesta: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19053.page#p157547. Tot aici puteti vedea poze cu nuferii sau la mine pe blog (in semnatura).
O zi buna,
Eugen
0722.600.278
|
 |
|
Salut!
Daca fierbi lemnul bine (in mai multe ape), dupa care il tii scufundat in bazin, in cateva saptamani ar trebui sa nu mai pluteasca nici acesta.
|
 |
|
Mie imi place foarte mult cum ti-a iesit. Ma bate gandul sa dau un restart serios la flora mea.
|
 |
|
Salut si bine ai revenit!

|
 |
|
Sub nici o forma nu se pune apa plata in acvariu. Creative a auzit probabil de apa distilata, care e cu totul altceva si se foloseste in anumite conditii, pentur a scadea duritatea, dar nu e cazul tau.
|
 |
|
Daca tot m-a batut Stefan atata la cap am facut azi dimineata in timpul mesei o poza overall si una de detaliu cu Echinodorus in care stau pititi 3 creveti.
|
 |
|
Cele mai precise sunt cele care masoara cate un sigur parametru. Au o scala mai mare si cu mai multe trepete. Deci e de preferat sa ai un test de NO2, unul de NO3 unul de PH decat un singur test 5 in 1.
|
 |
|
 Stefane, m-ai spart
Jos palaria
|
 |
|