| Message |
|
|
|
salut
betta!! dupa parerea mea nu as pune cu guppy,posibil sa ciupeasca coada la masculi,etc
dar vorba colegiilor ce faci cu Oscar cind vor creste?,vei ramine fara pesti,te-ai documentat ce inseamna si modul de intretinere la Ocelatus?
|
 |
|
|
Ghine ai venit Marius
|
 |
|
|
imi cer scuze Ciprian,
te vei imbogatii
|
 |
|
|
|
Salut Bogdan
Bine ai venit intre noi
ape limpezi
|
 |
|
|
|
intra-adevar, par khuli
faptul ca nu au ascunzatoare de asta e si comportamentul asta in acvariu,agitati
inceraca sp pui niste pietre mici sa cladesti,le plac, se ascund si mai ales se simt in siguranta cit este lumina aprinsa in acavriu,
noapte sunt foarte activi
|
 |
|
|
@ nea cirotariu
sincer imi place cum prinde contur acvariul matale iar purcelusii tai sunt dementiali,imi plac
sa te bucuri de ei
|
 |
|
|
bine ai venit intre noi Bibi
|
 |
|
|
salut
bine ai venit Mircea intre noi
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit intre noi
|
 |
|
|
|
multumesc ptr ajutor @flyer01 si celorlalti de pe forum
am verificat pestisorii si o duc bine de azi dimineata,nu mai prezinta urme de gris,in seara aceasta pina maine seara incerc sa cobor temperatura la 26,5.
se poate inchide topicul
|
 |
|
|
|
@cirotariu
bine ai revenit,lipseau comentariila tale picante si uneori cu umor,
eu te sustin cu proiectul asupra caraseilor,nu este tocmai pestii mei favoriti dar sunt frumosi
|
 |
|
|
|
poti incerca sa introduci si stea de mare,cresc,ele au un schelet calcaros,pot creste duritatea apei si este o metoda naturala.
am folosit aceasta metoda acu 2 ani in urma,se descompune usor si in timp
|
 |
|
|
merci mult @flyer01, prompt in raspunsuri ca intotdeauna
|
 |
|
|
|
@flyer01
mai este o mica/mare problema, am crevetiRCS,amano si melci septaria,neritina.
Din cite stiu nu vor rezista crevetii daca voi aplica tratamentul (melci scot usor dar crevetii la cit de plantat e acvariul)
|
 |
|
|
|
Salut
Aseara inainte de a hrani pestii,spre surprinedrea mea neplacuta am observat pe inotatoarele dorsale la rumynosuri pete mici albe.
Cu siguranta este gris fiindca alaltaieri am pierdut o femela de ramirez, se freca citeva zile de mopan si,plante cauza,posibil masculul, tot o fugarea si o ciupea(stres).
Intrebarea mea cum sa procedez?
aseara am ridicat temperatura de la 26,5 grade la 28 iar in dimineata asta la 29 urmind cind ajung acasa de la job sa cresc la 30grade si maine dimineata sa ajung la un 31-32 max grade.Am vrut sa iau treptat ca sa nu provoc un soc termic.
Voi lasa 3-4 max cu 32 grade.
In cazul in care nu va disparea grisul ce imi recomandati ca tratament?,pe care linie de producator medicamentos sa merg?
merci
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit intre noi
jos palaraia frumoasa prezentare si un acvariu sanatos vad
|
 |
|
|
Salut Ioana
Bine ai venit intre noi
|
 |
|
|
no commnet
un acvariu de vis, vorba lui @bobesku,BIJUTERIE
@malawi_cys,indiferent unde vei pleca iti doresc tot binele si sa impresionezi si acolo cu talentul tau
|
 |
|
|
Salut Victor,
Bine ai venit intre noi
|
 |
|
|
|
pai poti contacta aici si trimit baietii