[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Compatibilitate betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
nbavlad99
Junior member

IP:

As vrea sa stiu si eu daca un peste betta poate fi pus in acvariu cu sanitari, oscari, molly, neoni, zebre
[Email] [Yahoo!]
byfulgu
Junior member
[Avatar]

IP:

Daca tii combinatia de mai sus in acvariu, cu siguranta poti sa bagi si betta. La mine betta a stat cu guppy, neoni, moli, platy, pleco, scalari, gourami, carasi, etc, ...multe specii de-a lungul timpului.

De obicei beta nu au treaba decat cu masculii din aceeasi specie (asta exprimand faptul ca nu trebuie sa bagi 2 masculi de betta, ci doar unul)

"Whatever your mind can conceive and believe it can achieve!" - Napoleon Hill
[Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Oscar? Ma indoiesc ca nu isi vor testa colegii de camera sa vada ce gust au ....

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

byfulgu wrote:Daca tii combinatia de mai sus in acvariu, cu siguranta poti sa bagi si betta. La mine betta a stat cu guppy, neoni, moli, platy, pleco, scalari, gourami, carasi, etc, ...multe specii de-a lungul timpului.

De obicei beta nu au treaba decat cu masculii din aceeasi specie (asta exprimand faptul ca nu trebuie sa bagi 2 masculi de betta, ci doar unul)

Si cu oscarul cum ramane. Oricum, nici pe ceilalti pesti nu-i vad bine, atata vreme cat au bomba aia cu ceas langa ei.
A propos nbavlad99, ce bazin ai de crezi ca poti creste acel peste?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

salut
betta!! dupa parerea mea nu as pune cu guppy,posibil sa ciupeasca coada la masculi,etc
dar vorba colegiilor ce faci cu Oscar cind vor creste?,vei ramine fara pesti,te-ai documentat ce inseamna si modul de intretinere la Ocelatus?

fostul user ozy
[WWW]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Si eu am betta in acvariu cu neoni si guppy. Pana acum doar ii fugareste dar de ceva vreme de cand i-a murit consoarta s-a potolit si sta parca mai retras.

Coz007
nbavlad99
Junior member

IP:

doar ca sa stiti si voi eu tin oti pestii astia in acvariu de 60 de litri si oscaru are 6 ani.
pana acum nu a mancat nici un peste

This message was edited 2 times. Last update was at 11/03/2011 00:37:09

[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

nbavlad99 wrote:doar ca sa stiti si voi eu tin oti pestii astia in acvariu de 60 de litri si oscaru are 6 ani.

Eu am senzatia ca ne iei peste picior .

Poze: smilie ... Poze cu plante
georeo
Member
[Avatar]

IP:

cred ca acvariul are 6 litri si oscarul 60 de ani iar guppy sunt sub acoperire - ceea ce spui tu contrazice orice logica

nihil sine Deo!
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Sau chinui pestii aia. Vad ca esti elev, cred ca ai timp de studiu mai mult ca altii. Iti recomand sa citesti putin despre fiecare peste pe care il ai si vezi ce se recomanda ca MINIM de spatiu. Si cand spun asta ma refer sa citesti pe internet, nu neaparat pe acest forum, desi informatiile sunt si aici doar trebuie sa faci un efort in plus - search!
Ce faci tu acolo este o bataie de joc, chinui animalele si daca continui asa... numai acvaristica nu se cheama. Se cheama altfel.

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
nbavlad99
Junior member

IP:

daca iasi chinui nu sr insemna ca ar muri
efectiv
ma doare in fund de ce imi ziceti
[Email] [Yahoo!]
merlin21
Member
[Avatar]

IP:

Nu inteleg al ce te-ai mai chinuit sa iti faci cont, daca asa de mult ti tu cont de parerile noastre.
Inclin sa cred ca ar trebui un test de inteligenta dat inainte de inscrierea pe forum.
Tu esti asa de sigur ca ai oscar in acvariu?

Dennerle addiction..
nbavlad99
Junior member

IP:

da
sunt f. sigur
[Email] [Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Un exemplu clasic de "asa nu", urmat de clasicul "adio".

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: