[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
spre fericirea ta amvazut in Iasi acvarii hxagonale in tirgul de animale si una zille treute la carrefour Era tot din Iasi.
numai retin pretul acvariului
cu siguranta nu vom gasi in viitorul apropiat in romania aceste produse
,stimati colegi putem sa ne adunam citiva colegi care doresc sa achizitioneze aceste produse,
sa facem comanda,cineva de aici stringe banii si facem comanda,ca sa nu ne costa foarte mult un import din USA, unde platesti taxe +25%,am cautat in linkul pus la dispozitie de colegul@pomi,lista cu distribuitorii din lume si am vazut 2 firme din spania si una din israel.
putem face comanda prin ei,
numai bine tuturor
dupa cum arata poza tind sa cred ,planta este ludwiga
Salut

poate ne poti spune mai multe despre acvariu,fertilizare,plante,lumina,filtru,volumul acvariului,
acuma citind si de pesti care ai,nu stiu daca sunt multi ori indeaajuns.
ok,incet cu incetul de apuci de un nou setup,
substrat tip jbl,tertra,tropica etc sa fie cu basic,lumina mai puternica,plante naturale
lumina mai mult in primele 3 saptamini sa nu fie peste 6h.
referitor la habitat,dorinta de a avea 4-6 scalari nu merge in niciun caz ,scalarul la citeva luni are nevoie min de 50l apa/bucata.
sa ne tii la curent cu evolutia noului setup
scuze @djphazer,
am inteles acuma la ce te refereai,
acuma face efect cafeluta de dimineata
acuma depinde si in ce cantitate administram Easy Carbo.
eu folosesc de doi ani in acvariu cu moss,sincer nu am vazut sa fie afectat,
respecta indicatia producatorului ml/volum
nici eu nu iti recomand sarea in acavriu,
sa nu te astepti ca molly vor combate alegele din acvariu,mai degraba sa introduci melci neritina ori niste creveti amano,pesti otto,
eu as dona ori vinde cit mai repede carasii nu au ce cauta cu molly,xipho etc.Treb lor oferite alte conditii,temperatura apei mica,dimnesiuni acvariu etc
Salut

Bine ai venit intre noi
si vacanta placuta cit a mai ramas
Salut

arata foarte fruumos acvariul.... acuma este in perioada de ciclare acvariul sa ai grija mare la lumina in aceastra perioada.
sugerez ca lumina sa functioneze primele 3 saptamini max 6 ore pe zi iar apoi in sapta 4 sa cresti la 8 ore ptr a evita aparatia algelor.
Salut ,

bine ai venit intre noi
sa traiasca juniorul ,
iti oferim tot sprijinul ptr proiectul cel nou
Salut

Bine ai venit
Salut

Bine ai venit intre noi,
pffffffff ce sa mai comentam,acvarii faine,plante sanatoase si pesti superi
niste inf referitor la plante,lumina,filtrare,fertilizare putem afla?
merci
Salut

Bine ai venit intre noi
poate impartasesti si lumina, acuma referitor la capacitatea acvariului ,nu sunt un nr mare pestii?
salut
trimiti cumva si in tara?
merci
@Alber
nu imi permit sa fac mistouri ieftine nu sta in caracterul meu ,
sunt niste ace cu diametru foarte mic si o lungime pina 1cm

off topic
vb din experienta ,fiindca recent am terminat de facut un tratament greu la o boala incurabila dupa opinia medicilor,desi am invins cu interferon,deci acele ace de la injectie respectiva sunt super fine,nu veti gasi pe piata in veci (de ce?,o injectie costa intre 1500-3000 ron depinde de micrograme)

on topic
normal ca se vor administra in zona afectata al plantei ,turnind pur si siplu nu s-a rezolvat problema

corect nenea @alber,
saru mina boeiru ptr completare
cred ca voi adauga inca o perche ,sper sa nu fie probleme ori cel putin o femela.
referitor la rcs nu se ating de ei nici macar la pui din cite am observat
pai deocamdata sunt intr-un acvariu de 50l si bine plantat,mai habiteaza cu ei RCS si amano.
buna dimineata

azi cind am facut ochisori si am runcat ochiul spre acvariu,ooooooooooopssss nu mai era o boaba de icre,
cum spuneai @flyer01 s-a ales varianta sa fie papate,,
dar femela si acuma e fugarita,ma gindesc daca este inidicat in cazul lor 2 femele la un mascul?

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: