Salut membrii acestui forum
Numele meu este Adi Badita, am 36 de ani si sunt din Bucuresti. Am "virusul" acvaristicii de doi ani (sa-l stapanesc sanatos, stiu) si aici ma refer la acvaristica moderna, nu la cea old style cu care, de altfel, am crescut de mic, tatal meu avand la randu-i acest hobby. Nu ma consider un avansat, dar nici un incepator
In prezent sunt detinatorul unui bazin de 240 l (120Lx50hx40l) Eheim Aquatics si al unui nano de vreo 35l in care cresc endleri (clasa N) si creveti Red Cherry.
Bazinul mare este echipat cu:
- Sistem CO2 complet respectiv PH Controller + sonda + electrovalva Aqua Medic, butelie de 3litri, numarator bule JBL, reactoare Aqua Medic 500M si JBL Taifun cu extensie (le folosesc alternativ)
- Filtru extern JBL Cristalprofi E900
- Skimmer Eheim
- Lumina 2x54w Osram Cool Daylight 865 (vreau sa dublez lumina asap)
- Priza programabila
- Stand productie proprie din pal de 25mm
Plante: Heteranthera Zosterifolia, Ludwigia Repens Rubin, Glossostigma Elantinoides, Staurogygne Repens, Hemianthus Micrantemoides, Eusteralis Stellata, Bacopa Caroliniana, Riccia pusa pe roca vulcanica, Hygrophila Polysperma Blyxa Japonica.
Pesti: 15 Neoni, 8 Barbus Titteya, 6 cardinali, 5 Tetra pinguin, 5 SAE, 1 Pleco Albino, 1 Corry
Fertilizez cu PPS Pro
Acvariul este in revenire dupa tratamentul cu Protalon 707, singura solutie pe care am gasit-o pentru eliminarea unei alge groaznice (spirogyra), alga pe care nu o doresc nimanui si cu care m-am pricopsit pentru ca nu am respectat regula carantinei. Urasc sa folosesc orice fel de algicid dar in acest caz a fost singura solutie. Am pierdut in urma acestui tratament mai multe plante printre care si "covorul" gros de glosso...
Acestea fiind zise, ma bucur sa va cunosc si va prezint o poza cu acvariul. Sper sa avem o colaborare frumoasa