[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Asta-s eu  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Mephisto
Junior member

IP:

Salut membrii acestui forum
Numele meu este Adi Badita, am 36 de ani si sunt din Bucuresti. Am "virusul" acvaristicii de doi ani (sa-l stapanesc sanatos, stiu) si aici ma refer la acvaristica moderna, nu la cea old style cu care, de altfel, am crescut de mic, tatal meu avand la randu-i acest hobby. Nu ma consider un avansat, dar nici un incepator
In prezent sunt detinatorul unui bazin de 240 l (120Lx50hx40l) Eheim Aquatics si al unui nano de vreo 35l in care cresc endleri (clasa N) si creveti Red Cherry.
Bazinul mare este echipat cu:
- Sistem CO2 complet respectiv PH Controller + sonda + electrovalva Aqua Medic, butelie de 3litri, numarator bule JBL, reactoare Aqua Medic 500M si JBL Taifun cu extensie (le folosesc alternativ)
- Filtru extern JBL Cristalprofi E900
- Skimmer Eheim
- Lumina 2x54w Osram Cool Daylight 865 (vreau sa dublez lumina asap)
- Priza programabila
- Stand productie proprie din pal de 25mm

Plante: Heteranthera Zosterifolia, Ludwigia Repens Rubin, Glossostigma Elantinoides, Staurogygne Repens, Hemianthus Micrantemoides, Eusteralis Stellata, Bacopa Caroliniana, Riccia pusa pe roca vulcanica, Hygrophila Polysperma Blyxa Japonica.

Pesti: 15 Neoni, 8 Barbus Titteya, 6 cardinali, 5 Tetra pinguin, 5 SAE, 1 Pleco Albino, 1 Corry

Fertilizez cu PPS Pro

Acvariul este in revenire dupa tratamentul cu Protalon 707, singura solutie pe care am gasit-o pentru eliminarea unei alge groaznice (spirogyra), alga pe care nu o doresc nimanui si cu care m-am pricopsit pentru ca nu am respectat regula carantinei. Urasc sa folosesc orice fel de algicid dar in acest caz a fost singura solutie. Am pierdut in urma acestui tratament mai multe plante printre care si "covorul" gros de glosso...

Acestea fiind zise, ma bucur sa va cunosc si va prezint o poza cu acvariul. Sper sa avem o colaborare frumoasa

image
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit intre noi
jos palaraia frumoasa prezentare si un acvariu sanatos vad

fostul user ozy
[WWW]
ioanis
Member
[Avatar]

IP:

Foarte frumosa prezentare.asteptam poze si cu nano.

http://www.flickr.com/photos/60563080@N04/8091362882/in/photostream/
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Mephisto wrote:Am "virusul" acvaristicii de doi ani (sa-l stapanesc sanatos, stiu

Colegu' nu fi egoist, raspandeste-l domnule

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit.
Primeste si felicitarile mele, atat pentru prezentare cat si pentru acvariu

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Mephisto wrote:am 36 de ani si sunt din Bucuresti. Am "virusul" acvaristicii de doi ani (sa-l stapanesc sanatos, stiu) si aici ma refer la acvaristica moderna, nu la cea old style cu care, de altfel, am crescut de mic, tatal meu avand la randu-i acest hobby.

Bine-ai venit babaciune ....... ne bucuram cind apare cite unu' scolit in acvaristica altor vremuri.

Poze: smilie ... Poze cu plante
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit iti urez si eu, chiar imi place bazinu. De spirogyra cu sae am scapat eu, sau mai merge cu apa oxigenata

Ceva buturgi sa iasa din zosterifolia aia?

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Foarte frumos, bravo!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Mephisto
Junior member

IP:

Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca ma primiti cu bratele deschise!

kmol wrote:
Mephisto wrote:Am "virusul" acvaristicii de doi ani (sa-l stapanesc sanatos, stiu

Colegu' nu fi egoist, raspandeste-l domnule

Am deja doua victime la activ care trec prin toate chinurile, surprizele, esecurile si frustrarile aferente inceputului "bolii". Cate injuraturi imi iau numai eu stiu...
Doua cuvinte pentru semnatura ta: absolut geniala!

pc.ciprian wrote:Bine ai venit iti urez si eu, chiar imi place bazinu. De spirogyra cu sae am scapat eu, sau mai merge cu apa oxigenata

Ceva buturgi sa iasa din zosterifolia aia?

Multumesc, esti binevoitor, dar deocamdata e departe de ce ar trebui sa fie. Zici ca ai scapat de spirogyra cu sae? Foarte frumos si comod ar fi fost. Sae ai mei nu catadicsesc sa haleasca asa ceva, intorceau coada cu dispret cand treceau pe langa ea, n-aveau nici o treaba cu fenomenul... Apa oxigenata am folosit dar degeaba...
Buturugile sint intr-adevar sarea si piperul unui aranjament frumos, ma tot uit sa-mi iau dar inca nu am gasit nimic sa-mi placa cu adevarat.

Porcu wrote:Bine-ai venit babaciune ....... ne bucuram cind apare cite unu' scolit in acvaristica altor vremuri.

Mersi faraoane... Din cate am vazut am multe de invatat de la voi
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: