[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: PimballWizard
Forum Index » Profile for PimballWizard » Messages posted by PimballWizard
le-am dat drumu de cateva saptamani si is mai agesivi ca un Trichogaster Trichopterus cu icre ,nici o aripioara din acvariu nu scapa neciupita noroc ca deocamdata nu pot vace vreun rau

ma intrebam...e un comportament normal?
Carenta. De. Calciu...
Nu e datorita carentei de calciu? Adica am crescut cativa melci de uscat si daca nu le dadeam praf de coaja de ou pe o perioada lunga de timp li se "stricau" cochiliile

Sigur apa e prea moale pentru ei
Cred ca poti rezolva problema cu os de sepie,sunt convins ca gasesti la pethop..sau poti folosi JBL AquaDur

dar 6-7 in 60l ar fi in regula?
Asa am si facut...is cam enervante glumele de genu,daca era gluma

Dar sincer sa fiu ma cam bate gandu sa-mi cumpar niste neoni
wtf cine plm o postat asta? eu n-am neoni
Din greseala le-am dat granulele mari sa manance si am observat ca un neon are o bucata de macare in gura si nu pare ca o poate scuipa...ce sa fac?

Si inca o intrebare rapida...inelele ceramice sunt bune ca material filtrant biologic? Pana acum le-am folosit pt filtrare mecanica,dar vreau sa le pun intr-un hob
Din cate am auzit e cel mai bun material filtrant asa ca m-am gandit sa-mi comand 1l,dar cum cum pot sa fac sa-l ciclez avand in vedere ca in filtru nu mai am nici un pic de loc? E de ajuns sa pun saculetul in acvariu? Si cam cat timp dureaza?
filtrare? cum cureti filtrul?
volumul bazinului? ce pesti mai ai in el?
acvariul e ciclat?

cum zicea cineva
Simptome: Agitatie, inot dezordonat, comportament neobisnuit
Numele bolii: "Proaste conditii de crestere"
Cauza: Probleme de oxigen, slaba calitate a apei (mai ales substante azotate)
Eti sigur ca e ciclat acvariul? si eu pateam la fel...imi mureau din senin si nu-mi dadeam seama de ce...

Nu am vazut sa fi zis ce filtru ai...daca e din acela intern cu burete nu e bun
Ce filtru ai?
daca sare poate sa fie ceva in neregula cu apa ..fa niste teste

Teste nu am si inca is prea sarac sa cumpar dar schimb 25% din apa pe zi

Ba am capac,era in pachet cu acvariul,dar el a sarit prin zona libera rintre capac si sticla acvariului
Nu il am nici de o zi si deja o facut o excursie pana in bolul cu bile hidrofile de langa acvariu ...e un inceput bun ^^
mai am pesti albino (cory si ancistrusi) dar m-am speriat deoarece nu sunt atat de rosii la ei...ce-i drept nici nu sunt familiar cu aceasta specie
@Larva450 acum ca stiu ca e bine m-am lnistit ^^

@Liv nu suna rau deloc ideea...am sa incerc data viitoare
pentru o secunda m-am speriat ca poate s-o intoxicat cu amoniac

si mi am o intrebare...de ce inoata cu viteza pe sticla in sus si-n jos? o fi agitat sau ce?
Am cumparat un aymonier albino...am ajuns acasa si m-am apucat sa-l aclimatizez,am pus punga in acvariu dupa o vreme am turnat jumatate de cana de apa din acvariu in punga si am uitat de el...nu mai mult de o ora...acum are branhiile rosii (e rosu de la ochi la branhii)

Ce e de facut ca sa nu moara?

(imi pare rau daca poza nu e clara,nu am gasit camera)
cum de am reusit sa stalcesc in halu asta numele lui
Dar sincer sa fiu nu as vrea sa ma umplu de creveti...intr-un fel e mai bine daca sunt mancati o parte din pui
aha...multumesc pt raspuns ^^

le: eu ma gandeam sa-i tin alaturi de puii de platy pe care ii am

Forum Index » Profile for PimballWizard » Messages posted by PimballWizard
Go to: