| Message |
|
|
|
buba e ca nu mai am nici un bazin liber doar cel cu betta care nu e ciclat si e plin de alge
am intepat o sticla cu un ac incins ca sa fac o fatatoare temoprara pana rezolv...e bun?
|
 |
|
|
|
acum ei sunt ascunsi dupa filtru
|
 |
|
|
|
IARA AM PUI DE VIVIPARI SI NU STIU CE SA FAC
acum am scos toti pestii din acvariu comunitar (un platy,un molly,cory mai mari si un pui de holpo) pt ca am vazut ca-i fugareau sa-i manance si am lasat 3 hasemania nana si cory mai mici care nu cred ca o sa-i manance
acum nu stiu ce sa fac cu ei
indrumari plzzzz
|
 |
|
|
OK, sa vezi numai ce se poate intampla daca bagi in acvariu ceea ce nu trebuie
Dar ma gandeam sa fac un acvariu carantina in care sa testez tot ce urmeaza sa pun in acvariu comunitar.Asa sa pot evita dezastrele majore
|
 |
|
|
M-am mai gandit mai bine si tot am sa o scot da o las peste iarna la uscat sub soba...nu vad cum ar putrezi acolo
Esti incepator sau ?
Pai am gjija de pesti de aproape un an,am invatat destul de multe dar mai am de invatat.Tata tinea pesti dar rareori ma interesa ce se intampla acolo...abia acum s-au activat genele  ))
Acum din pacate nu mai e pe aici...
Faza e ca intreb pe altii daca e bine ce o sa fac sau nu doar ca sa fiu sigur
|
 |
|
|
Nu as scoate un alun ptr o radacina
Sunt destui pe langa curte...oricum trebuia scos pentru ca vreau sa fac un iaz la primavara
Nu as scoate un alun ptr o radacina
Am sa o fierb destul de multa vreme,avand in vedere ca acolo am un ciaun de 50l(...sau 100 nu mai stiu)si 50 de kg de sare pt muraturi
nu stiu de ce te tot complici atat cu radacinile astea , mergi la un pet shop si ia-ti mopami sau red moor ptr acvariu si gata , ai terminat cu toate problemele astea
Am fost,m-am uitat,si am vazut doar bucati care nu sunt pe gustul meu...si pe langa asta e altceva cand faci tu cu mana ta decat cand cumperi gata facut
gramatica vietii
|
 |
|
|
|
acvriu stiu ca nu e ciclat,l-am montat de urgenta ca sa nu chinui betta-u intr-un bol
si merci :3
|
 |
|
|
Am si aruncat-o
Am un alun la tara...am sa-i scot radacina  ) macar stiu ca nu-i putred  )))
|
 |
|
|
Pe plante sunt ceva alge maro,am mai citit cateva postari pe forum-uri si unii ziceau ca de la prea multa lumina,altii ca de la prea putina si am cam ramas intr-un impas...care ar fi cazua?
si daca pun un ancistrus acolo ar reusi sa scape de ele?
in el am betta-u si un melc mic...la betta nu-i dau de mancare decat 3-4 boabe de mancare uscata sau 2-3 bloodworms odata pe zi
|
 |
|
|
|
nu lua "multe specii" macar pe perioada in care inveti nu de alta da cu cat mai multe specii cu atat e mai inestic si te poti trezi ca nu mai au aripioare...parerea mea
|
 |
|
|
partea din spate arata dubios,am sa incerc sa o inlatur
plm ca daca-i putreda toata am muncit atat la ea degeaba
|
 |
|
|
am taiat jumate din ea

|
 |
|
|
Mam hotatat sa o dau cu lac ca sa fiu 1000% sigur ca e safe ...ce lac imi recomandati? ca sa nu ma trezesc ca e toxic sau cade  )
|
 |
|
|
Am mai curatat la ea si am realizat ca jumatate e putreda
(partea neagra e mai mult putreda decat uscata)
Chiar nu vreau sa o tai deoarece arata super fain...cel putin din punctul meu de vedere
ma gandeam sa dau cu lac partea putreda,ar fi ok? sau sunt obligat sa o tai?
|
 |
|
|
|
@adrian09 tata o folosit un backgound de genu pentru cativa ani buni,chiar nu este o solutie de scurta durata si in legatura la felul cum reactioneaza cu apa nu ma prea pricep... stiu ca imi zicea tata ca la inceput trebuie sa aiba mare grija si sa nu-l puna alaturi de pesti minim o luna ca sa devina safe,
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Am mai mesterit putin la ea...pe o scara de la arunc-o la incepe sa arate bine ce nota primeste?

|
 |
|
|
Bine de stiut...multumesc pentru sfaturi 
|
 |
|
|
|
Aham...dar de la bucatile de lemn putrezite o sa se imbolnaveasca pestii?
|
 |
|
|
Am primit bucata asta de radacina
Ar fi ok daca as pune-o in acvariu avand in vedere ca pare a fi destul de veche si mijlocul e putrezit?
Si ce metode de tratare mai sunt? Nu vred ca am o oala destul de mare prin casa
|
 |
|
|