[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Molly posibil bolnav??  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
AlexandruB
Junior member

IP:

Salut baieti!
Am nevoie de o parere in problema mea. Am in bazin un molly negru care de cateva zile sta pe fundul bazinului si refuza mancarea. Nu prezinta pe el nici un fel de pata sau rana, insa cand incearca sa se ridice sa innoate reuseste cu greu da rapid din inotatoare si se ridica greoi. As vrea sa il tratez cumva. Restul de molly gold din acvariu sunt ok din ce vad .
Rog cateva sfaturi si pareri.
Bazin 65 litrii temperatura 25_26 grade.
Multumesc!
PimballWizard
Member
[Avatar]

IP:

Ce filtru ai?

"Love the Emperor, for He is the salvation of Mankind.
Obey His words, for He will lead you into the light of the future.
Heed His wisdom, for He will protect you from evil.
Whisper His prayers with devotion, for they will save your soul.
Honour His servants, for they speak in His voice.
Tremble before His majesty, for we all walk in His immortal shadow"
AlexandruB
Junior member

IP:

Momentan un Eden 325 intern in care am bureti 2 Buc pentru prefiltrare, doi sacuti de minisiporax si la iesire perlon. Apa este perfect limpede in bazin.
In scurt timp trec la o canistra externa de aprox 2 litrii volum intern.
AlexandruB
Junior member

IP:

Nu imi poate da nimeni o parere pe care sa o am in calcul pentru situatia prezentata ?
Din cate ii observ , restul molly stau in mare parte pe fundul acvariului si se ascund.
Nu imi dau seama ce sa mai fac cu ei
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

ar trebui sa faci niste teste la apa din acvariu si ..pentru inceput, pina primesti un sfat despre ce se intimpla, fa niste schimburi de apa mai dese..30% la 2 zile timp de o saptamina,aspira substratul.Si pune niste poze ,e foarte greu sa spuna cineva ce are....AI GRIJA LA TRMPERATURA APEI CUND FACI SCHIMBUL DE APA
ar trebui sa spui si cum faci schimburile de apa,la cit timp,ce cantitate,ce temperatura ai in acvariu,daca folosesti aditii pentru apa sau plante... etc.. e nevoie de orice informatie in legatura cu ceea ce faci pentru intretinerea acvariului...
Fauna si flora din ce e compusa ,substrat..si citi pesti ai... ai zis ce pesti dar nu si citi...

This message was edited 1 time. Last update was at 05/12/2016 01:59:52

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: