Message |
|
Doar din fata. Vine pana in fata,la buza zidului si il voi incadra cu o rama care va acoperi spatiile libere,rama cu partea de sus mobila,ca sa pot hrani si sa nu trebuiasca sa intru in camera lui. Rama va fi discreta,alba,simpla.
|
 |
|
Avansam.
|
 |
|
Der Fuhrer Levi:
|
 |
|
Mein Fuhrer,ceva noutati?
|
 |
|
Chiar asa departe nu e. Odata ce peretele ala e gata(mortar,goldband,etc.) treaba la bazin poa' sa inceapa.
|
 |
|
Bah Dan,auzi ce zice nenea Dragos.Aceste vorbe ne doare,asa-i?
|
 |
|
Io nu prea beau.
|
 |
|
A reusit IN SFARSIT mesteru' Manole asta al meu sa ridice zidul ala nenorocit,care desparte living-ul de camera tehnica a acvariului. Sigur ca nu e tencuit si plm,da' macar e ridicat. Am facut cu nervu' oricum,nu am scapat.
Mi-a sosit si pompa de dozare...astept sa vina si vortech-urile,cartusele pentru osmoza,sarea,nisip,pietre,inspiratie,rabdare...tigari mi-am luat.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote: Pentru ca am un pistol si nu ma deranjeaza sa ma intorc la puscarie
Yup,same here.Ma ia cu strangere de inima cand ma gandesc ca-mi vine vremea si mie imediat.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Multumesc
Elven, pai riscam io sa ajung la varsta asta (24 de anisori, in caz ca sunt si don'soare pe forum) fara sa am un sprijin?
Junioru' are 11, fiica-mea face 19 curand.
Mi-e mila de tine.
|
 |
|
Sa-ti traiasca,Batmane!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:
- daca te duci noaptea la wc si apoi faci un ocol sa te uiti cu lanterna in acvariu, poate surprinzi ceva (neplacut)
- daca te burzuluiesti brusc cand cineva te intreaba (aratand spre un coral): ce planta e aia?
Dap,la fix.
|
 |
|
Cu placere. Eu iti recomand o pompa de dozare. Nu ai stress cu ea,stabilesti la fel cat iti consuma,ai setat pompa si gata. Singura grija,sa iti fie pline recipientele cu solutii.
|
 |
|
Se administreaza in functie de valori.Cel mai bine le administrezi zilnic,in doze mai mici si multe cu o pompa de dozare=>stabilitate mai buna a parametrilor apei.
Daca nu dispui de o pompa de dozare,aduci parametrii apei la valorile dorite,lasi sa treaca cateva zile (eu lasam cam 4-5,nu mai stiu exact) apoi testezi si stabilesti consumul zilnic de elemente,urmand sa adaugi apoi zilnic cantitatea exacta de solutie ca sa ii mentii stabili.
|
 |
|
Daca pozitionezi constructia de piatra bine,va fi ok lampa. O sa iti ramana oricum lateralele neluminate,dar asta nu e asa o problema. Parca are 90 lungime,din cate tin eu minte.
Fundal negru,clar.
Spor!!!
|
 |
|
Eu as face asa:
As aspira cat de multi pot,as baga zeama aia si as lasa-o sa isi faca efectul,apoi schimb de apa+carbon.
Cand bagi zeama aia,viermii.astia se dezintegreaza si lasa in apa niste toxine,de aceea trebuie bagat carbon. Am avut in primul meu acvariu marin,din cauza substratului grosier pe care nu stiam cum sa il intretin,acumularea de detritus,lucruri care par sa favorizeze inmultirea lor.
|
 |
|
Ei Daniel,corali...
Esti bine si tu.
|
 |
|
Nah,aici da intr-adevar,maiestrie.
|
 |
|
kirucd wrote:Eu folosesc o singura sticluta si sint atent ca atunci cand o introduc in aparat sa fie in aceeasi pozitie.
Si am rezultate consistente de fiecare data.
Dap,asa e cel mai bine de procedat. Eu facusem un semn cu carioca pe sticluta si tester ca sa fiu sigur ca e mereu in aceeasi pozitie.
|
 |
|
Fain.
|
 |
|