[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Acum m-a lasat sa le urc. Imi dadea tot felul de erori. La un moment dat in loc de semnul ala de log in sau cum ii zice,imi aparea un simbol asiatic in plm.
image

image

image
Am mai pus o gresie,am mai montat 2 tevi.

image

image

image
Bah George,da' ce-i baiu'? De ce ii dai off?
Luni sau Marti,vin baietii cu masinuta aia eleganta de dat gauri,sa sa facem loc pentru ventilatoarele din peretele camerei tehnice. Cu ocazia asta,dam gaura si pentru hota.
Sa fie.
Nicicum. Il las asa. Dupa ce bag apa, acvariul fiind vizibil strict din fata, se formeaza efectul ala de oglinda si nu mai vezi lateralele.
Nu colantez,pentru ca vreau sa am vizibilitate prin laterale,in spate,din camera tehnica.
Merci Roby.
dan.pavelescu wrote:...dar n-am avut curiozitatea niciodata sa masor apa de la robinet si apa sarata.

Nici eu.
Nu belesti nimic,da' ce rost are?
Masoara tds-ul la osmoza si stai elastic.
Merci Dragos.
Ala e sumpul vechi,are 1m lungime pe 60 latime. Sa vad cum ma descurc cu el,daca nu,facem unul mai mare.
Hiena ce esti.

dan.pavelescu wrote:Sa fie intr-un ceas bun, conasule! Sa ne inviti la masa, ca sa-l uzi cum se cuvine

Multam'.
P.S. Danieeeellllll ...Martie e dupa colt.Te antrenezi?

Saru'mana de aprecieri la restu' colegilor.
koala wrote:L-a udat deja, nesimtitule!

Plm,ce hiene
image

image

image

image

image

image

Mda,si hernie de disc.
Praduitorilor,azi urc bazinul pe pozitie.
Ca sa ai un oarecare randament in tratarea grisului cu UV-u',desi e discutabila si treaba asta,in-take-ul uv sa fie cat mai aproape de fundul bazinului. Asta pentru ca parazitul in perioada de inmultire cade,si atunci cu un curent bun la nivelul substratului poate fi absorbit in uv,intra la bronzat si moare.
Stiu treaba asta de cand am avut si eu probleme si citisem pe reefcentral.com,unde incercase cineva dar nu obtinuse chiar rezultatele la care se astepta.
In FO,cea mai sigura zic eu,e hiposalinitatea. Cuprul din cate am vazut (cel putin Cupramine),le da la ficati,scapi de gris,dupa aia se face pestele ca biscuitu' dunga si pana la urma moare.
Frumusel acvariu,curat,ingrijit.
Eu am folosit intotdeauna skimmere cu capacitatea 2x sau chiar 3x volumul net de apa al bazinului. Ai un bloom bacterian,iti moare un peste pe sub pietre si nu poti sa il scoti,iti scapa mai multa mancare in bazin pen'ca ai baut fo 3 tuici si nu mai vezi foarte clar...un skimmer mare si puternic te ajuta,cel putin eu asa am procedat intotdeauna. Nu am patit niciodata sa se opreasca skimmerul din scos, pentru ca a curatat tot si nu mai are ce scoate.
Parerea mea.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: