Salutare!
Am inceput din pacate un alt proiect din cauza spatiului din noul apartament si din cauza iubitei mele care e nebuna..... Bazinul va avea dimensiunile 150/80/40 din sticla normala cantuita si cu bean animal,va fi un bazin care va gazdui doar ciortani.....
-Echdina nebulosa
-Rhinomuraena quesita
-Rhinecanthus aculeatus
-Pomacanthus semicirculatus
-Holacanthus ciliaris si o anemona carpet
De la vechiul sistem voi pastra toate echipamentele mai putin lampa care vreau sa o vand.
- nu stiu ce sa zic, 2 murene in acelasi bazin... n-am avut, nu ma bag in discutie.
- cei 3 baboi se fac mari, sper ca ai luat in calcul o filtrare "ca pe mana".
CristiC wrote:Nu stiu cum se vor comporta murenele ca nu am avut niciodata,insa cei doi angelfish: koran-ul si ciliaris-ul isi cam vor "da pe costum" unul altuia.
Murene nu am avut nici eu dar angelfish(mari cat palma) aveam la un moment dat 5 feluri in bazin(e drept ca avea 220 lungime) plus ceva maruntei si un nebun de thalasoma lunare(e superb isi schimba culoarea in functie de dispozitie cand verde smarald cand albastru) asta tensiona si detensiona toate conflictele din bazin e atat de miscaret si de iute(si rau) ca nu apuca nimeni sa-l prinda ca lumea sa-i dea o portie da el ii hartuia pe toti(avea si asta vre-o 25-27 cm). Asa ca angelfish se pot tine mai multi, daca apar tensiuni faci ca la cichlide maresti numarul ca sa se disipeze agresivitatea
IP:
Rhinomuraena quesita - un peste frumos, asta cand il vezi, insa foarte lacom si o sa manance pesti pe care nici nu te astepti ca ii poate manca. Eram cu GG (George de la Reef) cand murena asta a luat de cap un platax adult si l a tras intre pietre... ai grija ce murene bagi ca s ar putea sa ramai doar cu ele.
Am vazut o gramada de acvari pe net cu pesti si murene si parea ca traiec bine impreuna,acuma daca a fi sa se apuce de mancat din ei vom vedea ce se va intampla oricum o sa incerc pentru ca mi se par niste animale foarte frumoase.... mersi!
Levi, tata, faina intrare ti-ai facut ...
Cat priveste murenele, mai sus de ribbon nu as merge, sunt si astea in mai multe culori frumoase.
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Mersi baieti!
As avea nevoie de parerea voastra,doresc pietrele sa le lipesc intre ele si sa creez un munte sau ceva in genu si as vrea sa il combin cu red moor wood,ce parere aveti?