Message |
|
Daca stai de vorba cu instalatoru' si ala dobandeste un nou nivel de respect pentru tine,cand vede cate stii despre tevi pvc,presiune de lucru,mufe,flanse,coturi,tehnici de indoire,lipire si mufare a lor,robineti,furtune,pompe.
|
 |
|
E de la biopellete.
O sa treaca,skimeaza mai umed putin.Ai scos alea,s-au produs modificari in chimia apei,lasa-l sa se stabilizeze din nou.
|
 |
|
Sau poti face cozonaci cu nuca,mac,rahat...
|
 |
|
Ce checker ai,fosfor sau fosfat?
|
 |
|
Heniochus-ul curata colegii de acvariu. Poate de acolo prietenia. Ai mei mergeau cu randul la curatat.
|
 |
|
Vandut.
Se poate inchide,multumesc.
|
 |
|
Sarbatori fericite,domnu' Dan.
Sa-ti traiasca pestii.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Au sosit si felinarele.

|
 |
|
Radu,merci,dau o bere cu lamaie.Mi-a zis Petrica ce inginerii ati facut sa il scoateti pe usa.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Pune poze cu Peti, sa-l vedem transpirat
Vai de mine,asa pervers ma stiti d-voastra?
|
 |
|
Display: 160/70/55
Sump: 100/60/45. ATO il voi face separat,in sistemul de colectare a osmozei.
A sosit bazinul.
|
 |
|
Da,tot pe probiotic merg si astia.
http://aquaforest.eu/en/
|
 |
|
Da,inclusiv AF folosesc skimmere cu pompe aquabee cu ace.
Aici nu mai trebuie scuturate pietrele. Singura chestie care nu imi place la ei e modul in care pun unul peste altul mediile de filtrare. Zeolit,antifosfat si carbune,toate in acelasi reactor. Eu nu voi folosi asa. Voi merge pe zeoliti (daca voi merge, pentru ca am vazut bazine AF cu destul siporax incat sa nu trebuiasca si zeolit) iar carbunele si antifosfatul separat.
|
 |
|
Aquascape-ul vreau sa il fac nu foarte inalt. Aquaforest e un fel de Zeovit mai ieftin si mai simplu,zic eu.
|
 |
|
|
 |
|
Vin si detaliile. Saptamana asta ajunge bazinul si dupa aia ma apuc de tevaraie si restul. O sa incerc Aquaforest ca metoda.
Bazinul nu va mai fi in L,pentru ca aia e,am alte planuri cu.amenajarea spatiului tehnic. O sa fac poze pe parcursul amenajarii spatiului. Sper ca va iesi ceva frumos.
|
 |
|
Dotarile vor fi urmatoarele:
Skimmer: ATI Powercone 250is
Lumina: 2 x Hydra 52hd
Curenti: 2 x Vortech MP40 qd
Recirculare: Jebao 6000 sau 9000
Creaturi: SPS si peste mic de card,melci,o pereche de creveti si un wrasse. Atat.
|
 |
|
Gabi C wrote:PS : daca va uitati la Rogue One : A Star Wars Story - sa stiti ca am lucrat si eu la el .
Super tare.Chiar aseara l-am vazut, si mi s-a parut mult mai interesant decat ultimul.
Gabi,eu sunt chiar impresionat de ce muncesti tu,mi de pare foarte tare ce faci. Bravo.
|
 |
|