[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alber
Forum Index » Profile for alber » Messages posted by alber
Habar n-am daca filtrele Tetra au sau nu aceasta piesa. Este pur si simplu o bucata de teava tesita, cun puneam inainte vreme la furtune, ca sa stropim gradina. JBL are, daca gasesc o poza iti arat.
Piesa asta se monteaza in locul spray bar-ului
Giany wrote:lumina buna am, numai co2 nu am

Pai e ca si facuta treaba. Fa intr-un fel si baga ceva CO2 in acvariu. Nu-ti va parea rau.
Voi ar trebui sa va apucati de facut bani. Unu' seteaza bazine cu africani, al'lalt le pozeaza
Nu vei obosi pompa daca folosesti burete de filtru. Si desigur, daca il cureti periodic.
In privinta melcilor din filtru nu stiu ce sa spun. Daca iti vin suparator de multi in spray bar, desfa-l si curata-l.
Acuma ma mai gandesc si la altceva. Habar n-am daca nu cumva este posibil sa intre chiar si oua in filtru si sa se dezvolte acolo.
Hmmmm.
Pune un burete pe sau in sorbul filtrului. Eu am in sorb o bucata de burete de filtru, pe care o spal saptamanal. In felul acesta reusesc sa tin filtrul curat, fiind nevoit sa curat doar furtunele o data la doua luni.
Dar o alta sugestie. De ce nu renunti la spray bar si sa folosesti doar o iesire orientata pe diagonala acvariului?
Sta tot timpil submersa, sau mai ia si cate o gura de apa? Am patit-o la fel cu vreo 2 frunze care ramaneau afara cand faceam schimbul de apa. Le cam "topea" becul
Frumoase poze domnu'. Multumim frumos.
Si bine ai venit
Ba fix la sticla diamant se referea.
O sticla cu un grad foarte ridicat de...alb. Adica o sticla cu o claritate apropiata de perfectiune, fara tenta verde.
Na ca m-am "lovit" cu don' snake

Da, apreciez, multumesc
Ce ai tu pe fundul vasului, este hrana neconsumata si kk de Betta. Da mai putina hrana, astfel incat sa nu mai ramana neconsumata, iar excrementele aspira-le cu un furtun subtire cand schimbi apa.Dar n-ai vrea tu sa faci un acvariu mititel, de vreo 20 de litri pentru pestele tau?
Cu 50 de lei rezolvi acum, mai cumperi un incalzitor la iarna.
Dar de ce trei ventilatoare? Folosesc unu singur, la un acvariu de 120 de litri. Si e destul
Daca ar fi un singur ventilator, ar creste turatia acestuia?
Saluatre si bine ai venit.
Cu nerusinare iti spun: da pozili unde e?
Si desigur, mai multe amanunte despre bazin. De cand il ai, filtrare, lumini, decor, etc. Stii tu, acareturi d'astea
Saraca, zici ca-i plina de naduseala. Ai scos untu' din ea
providra18 wrote:Explicati-mi si mie, cum adica sa filtrezi substratul?

Adica intr-un fel sau altul, agita substratul astfel incat di el sa se ridice murdaria, pe care o scoate odata cu apa.
Pentru a face lucrul acesta, ori da pur si simplu cu degetu prin substrat rascolindu-l, sau foloseste un aspirator de substrat. Care poate fi manual, adica foloseste forta gravitationala si aspiratia provocata de apa, sau electric. Despre cum lucreaza aceste aspiratoare, gasesti cel mai bine aici

-confirma
-et autentificatum
-ergo...ai 1-0
-ne-ai spus, ne-ai spus, nimic de zis.
Filtrul il pozitionezi astfel incat sa nu ai curenti foarte puternici in acvariu, dar circulatia apei sa fie cat mai buna in toate zonele din acvariu.
Astfel, vei putea aseza filtrul pe laterala scurta a bazinului, astfel incat jetul de apa sa fie paralel su laterala lunga, sau sa fie pe diagonala acvariului.
Cel mai bine este sa observi ce se intampla in acvariu, in functie de filtrul pe care il ai, apoi sa-i stabilesti singur pozitia, tinand cont de ce ti-am spus mai sus.
clonitza wrote:Poate alber stie cine a participat din partea noastra si le tine la secret

Stie pe . Nu stie nimic, doar s-a grabit si nici nu si-a dat seama ca in 2009 au fost mai putine acvarii. Scuzati
Si frumoase pe deasupra. Bravos, mie mi-au placut
Cu cat timp inainte de a le constata disparitia i-ai vazut? Este posibil sa fi murit pur si simplu (din varii motive), iar "natura" sa-si fi urmat cursul
Inca unu fericit. Felicitari.
Numa pe mine nu ma ajuta

Forum Index » Profile for alber » Messages posted by alber
Go to: