Buna ziua tuturor si bun gasit pe acesta minune de forum ( nu gadil pe nimeni ).
Cuprins de microb? Da, si inca in ce hal

. Dar asta e, ma consolez la gandul ca iese ceva intr-adevar frumos.
Cum am inceput? Am primit cadou un acvariu. Luat pe sus de catre prietena, carat in Horn... si pus acvariu in brate. 126 l cu tot cu accesorii-incalzitor, pompa care face si aer este si filtru, termometru, etc.
Bun, pana aici totul O.K. Inscris pe forum, citit cat mai mult cu putinta in vreo 5 zile. Prima greseala, am inceput sa citesc mai intai despre pesti, bine ca macar am citit de ciclare, ca cine stie ce iesea.
Acum urmeaza prima intrebare. La magazin, nestiutor fiind nu mi s-a recomandat si achizitionarea unui produs pe care sa il asez sub stratul de pietris. Mi s-a dat pietris de 3 granulatii, cea mai mare in jur de 6mm cred, si atat. Din ce am citit, am inteles ca mai trebuie o turba, ceva, un strat in care sa creasca plantele. Intrebarea mea este: acel strat este absolut necesar, sau se poate renunta la el? Mentionez ca acvariul se afla de vreo 5 zile la ciclat, deja am pus in el ceva plante ( Limnophila Sessiflora, Acorus Gramineus, plus ceva Anubias cred

)
Ce sfatuiti un amarat de incepator increzator?