[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Carenta?  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Marti
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!

aveti in poza alaturata o frunza "patata" de anubias bateri nana. Ce credeti ca inseamna petele acelea ruginii? Carente? Exces de ceva?
Precizez ca zilnic adaug K si microelemente (ferropol si ferropol 24), la doua zile pun nitrati.
La ultimile masuratori cu teste JBL (chiar daca n-au precizie si tot dau prin laturi...le folosesc sa observ tendinte macar) am obtinut urmatoarele valori: no3 40 ppm, fe 0,6 ppm, PO4, 1,6 ppm, kh 7-8. CO2 bag continuu din butelie, in limita superioara cat sa nu-mi gafaie pestii.
image

setup 1 | setup 2
[WWW]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut Marti!

Dupa cum arata frunza, ar parea, asa de departe, o carenta mica de magneziu si/sau de fosfati. Dar, tinand cont de testele tale, mi-e greu sa cred ca e cazul.

E vorba de o frunza noua sau de una veche?

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Sta tot timpil submersa, sau mai ia si cate o gura de apa? Am patit-o la fel cu vreo 2 frunze care ramaneau afara cand faceam schimbul de apa. Le cam "topea" becul

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Marti
Senior member
[Avatar]

IP:

@ alber:

intradevar frunzele astea ies din apa cand fac schimbul da' distanta pana la neonane este de aprox. 10 cm daca nu mai mult....

setup 1 | setup 2
[WWW]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: