[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alber
Forum Index » Profile for alber » Messages posted by alber
O acomodare usoara, de minim 30-40 de minute ai facut?
Bagi cumva CO2 in acvariu? Daca da, le-ai tras un soc de Ph.
Fara suparare. Tu folosesti vreun pic functia SEARCH? Este al naibii de utila. Dupa ce afli raspunsurile, daca mai ai nelamuriri, te asteptam cu drag.
HumanFace wrote:Poti sa folosesti coolere de calcultor pentru racirea apei.

Acestea pot fi montate in capac, sau asezate pe fantele pentru hranire. In cearca mai intai cu unu si vezi ce rezultate ai. In principiu ar trebui sa functioneze pe perioada iluminarii.
Kreator wrote:Bati campii cu explicatiile tale... Ai un amalgam de cunostinte in cap
..........
Tot o tii pe a ta... si cazi in derizoriu...

Ceva mai multa atentie la limbaj te rog. Hai sa pastram o exprimare civilizata pe acest forum, ok?
Nu astept un raspuns la acest post, ci doar o revenire la normal. Multumesc
yo3fkv wrote:Salut. Din ce oras esti?

Salut. Dar tu?
Completati-va locatia in my profile si va fi mai usor pentru toti.
Mamaaaaa, cat mai munciti voi astia cu Ciclidae. D'aia nu va faceti plantate, dha lene
koala wrote:L-am chemat pe Lofty si i-am dat toti pestii

Asta ce va sa insemne? O schimbare de directie? Treci la altceva? Sau curatenia a fost atat de strasnica a presupus si "deciclarea" acvariului?
Personal nu ma joc cu variatiile de Ph. Asa, doar pentru ca am auzit ca din variatiile de Ph ies castigatoare algele. HAbar n-am daca i variaite de 0.2-0.3 grade ar fi o problema, dar mai bine fara.
As zice sa dai CO2 pana la limita suportabilitatii pestilor. Adica pestele sa stea in apa, nu deasupra ei. Si fara diferenta de la zi la noapte.
Exact deasupra topicului deschis de tine, se gaseste un articol. Culmea, chiar despe Betta. Ei, ce zici ? Il citesti?
Salut si bine ai venit.
Esti sigur de faptul ca acvariul va rezista in timp (eventual la unele socuri_ Pe acea masa?
Pana nu e prea tarziu, poate faci un stand cel putin cat acvariul
Ihim, si parca spuneam ceva in alt topic.
Hai ca iese bine, mie imi place
Repet ce-a spus Radu, si ce-ai confirmat si tu. Frunze mai multe si ceva crengi-bete mai mici, "cazute" pe fundul acvariulu
Nu ma intereseaza absolut deloc care sunt motivele certurilor voastre, tocmai de aceea nu gasesc nici o scuza comportamentului vostru pe acest forum.
Acest topic il voi inchide si fiecare dintre voi are cate un avertisment.
Va rog frumos nu-mi dati ocazia de a duce lucrurile mai departe. De aceea va sfatuiesc sa va ignorati, vedeti-va fiecare de problemele sale. La prima abatere-ban
mosu wrote:Dupa o vreme, se va milostivi vreun MODERATOR sa stearga posturile aiurea...

Na ca s-a milostivit. Dar moderatoru', trecut de jumatea vietii, si-a pierdut 10 minute din pretiosul timp ce i-a mai ramas de trait. Drept pentru care e cam nervos. Asa ca aveti maaaaaare grija in continuare
P.S. Sa deschid oare cele doua mesaje primite in timp ce-mi pierdeam 10 minute din viata?
Salutare si bine ai venit
beez wrote:acvariul o-sa fie biotop malawi

Aha. Malawi. Adica ciclidae. Africane. Hmmmmmm, stai nitel
Aaaaa, uitasem de al doi-lea acvariu. Ala il tii steril? Nupui ceva plante si acolo? Da, am vazut piatra aia cu Riccia, sau ce e, dar altceva nimic?
Salut si bine ai venit.
Mai oameni buni, nu dati asa tare cu barda, ca omu nu a facut altceva decat sa ne arate acvariu lui. Ca ne dam si noi cu parerea, e altceva, dar cu delicatete si cu intelepciune.
In primul rand fundalu'. Nu dati cu paru ca nu e fundal. E faianta de pe perete. Se vede pentru ca omul n-a pus un fundal. Baga repede un fundal uni, crem, negru sau albastru-bleu. Sa vezi atunci ce fain o sa se vada.
In al doi-lea rand, scoate chestia aia rosie de pe fundul acvariului si baga macar niste pietris de rau, la vreo 2-3 mm granulatie, nu mai mult.
Iar daca te axezi numa pe moss-uri si Riccia, eventual ceva anubias, umbla la putin la lumina (sau zi-ne ce ai acolo) si baga ceva CO2. Un pic de fertilizant in masa apei ar fi bun
De la nutrienti nu se va decicla. Ce poti pati, te poti alege cu o apa tulbure, daca plantele si filtrul nu vor putea asimila surplusul de nutrienti. Mai poti face un schimb de apa daca nu s-a limpezit complet.
Aha, frumos.
Dar am de fact o observatie. Dupa ce ca ai acvarii frumoase, ne mai intarati si cu melcii acuma?
Sa-ti traiasca
Baga CO2 fara probleme. Cu hrana la pesti mai subtire, pana se limpezeste apa.
Pestii nu patesc nimic. Grija mare cu buretii filtrului sa nu deciclezi.
Nu te faci nimic. O lasi sa se limpezeasca. Numai sa nu ai ghinionul sa ramana asa, din cauza excesului de nutrienti din apa.
Dar cat substrat ai putut scoate de ai tulburat-o in felul asta?

Forum Index » Profile for alber » Messages posted by alber
Go to: