[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut din "frumosul" Ploiesti  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
coupefx
Junior member

IP:

http://img810.imageshack.us/i/70937282.jpg/
http://img819.imageshack.us/i/12878280.jpg/
http://img823.imageshack.us/i/59271601.jpg/
http://img820.imageshack.us/i/98756686.jpg/
http://img819.imageshack.us/i/a11.jpg/

juwel rekord 800 + hailea f20 , Ploiesti-shity city
[WWW]
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Interesante cele doua buturugi, dar nu prea inteleg ce e panoul acela din fundal, daca e pus pe post de decor, e ciudat. Si iar nisipul ala rosu da cam urat in acvariu.

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
pandacul
Junior member

IP:

Am stat si am cugetat!Sa tac...sau nu!Sincer e cam infricosator acvariul tau!Fundalul...arata ca o nava spatiala,pasagerii morti sau inca criogenati,nava a cazut intr-un lac si au intrat inauntru ceva pesti.Flora nu are sanse sa invinga radiatiile "scapate"din motoarele "superluminice".In concluzie...totul pare mort,sau parca urmeaza sa moara!Parca e dintr-un film SF cu sfarsitul lumii!
Am vazut multe pe aici si nu am comentat,scuze daca am fost cam dur!

pindacul
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit.
Mai oameni buni, nu dati asa tare cu barda, ca omu nu a facut altceva decat sa ne arate acvariu lui. Ca ne dam si noi cu parerea, e altceva, dar cu delicatete si cu intelepciune.
In primul rand fundalu'. Nu dati cu paru ca nu e fundal. E faianta de pe perete. Se vede pentru ca omul n-a pus un fundal. Baga repede un fundal uni, crem, negru sau albastru-bleu. Sa vezi atunci ce fain o sa se vada.
In al doi-lea rand, scoate chestia aia rosie de pe fundul acvariului si baga macar niste pietris de rau, la vreo 2-3 mm granulatie, nu mai mult.
Iar daca te axezi numa pe moss-uri si Riccia, eventual ceva anubias, umbla la putin la lumina (sau zi-ne ce ai acolo) si baga ceva CO2. Un pic de fertilizant in masa apei ar fi bun

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

alber wrote:In primul rand fundalu'. Nu dati cu paru ca nu e fundal. E faianta de pe perete. Se vede pentru ca omul n-a pus un fundal.

Imi cer scuze, nu mi-am dat seama, e tare asta ! Dar cu nisipul ala ros, nu-s ce sa zic, io la-s schimba , si hai sa ii spunem omului de ce: in mediul natural al vietuitoarelor ce vor veni in acvariul tau, nu se gaseste asa ceva, pentru odihna lor si a ochiului ce priveste , este bine ca ecosistemul pe care il avem in casa sa fie cat mai aproape de natural, este o particica din natura in acvariul nostru . Gata!

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Aaaaa, uitasem de al doi-lea acvariu. Ala il tii steril? Nupui ceva plante si acolo? Da, am vazut piatra aia cu Riccia, sau ce e, dar altceva nimic?

[Email] [Yahoo!]
pandacul
Junior member

IP:

faianta,perete de otel ambutisat,sau colant lipit aiurea...nu conteaza!Senzatia de sfarsit de lume,ramane!ati vazut filmul ala vechi,"Ziua incare vin pestii"?

pindacul
coupefx
Junior member

IP:

nu e faianta , e polistiren decorativ),e pur si simplu peretele, nu am fundal
alber wrote:Salut si bine ai venit.
Mai oameni buni, nu dati asa tare cu barda, ca omu nu a facut altceva decat sa ne arate acvariu lui. Ca ne dam si noi cu parerea, e altceva, dar cu delicatete si cu intelepciune.
In primul rand fundalu'. Nu dati cu paru ca nu e fundal. E faianta de pe perete. Se vede pentru ca omul n-a pus un fundal. Baga repede un fundal uni, crem, negru sau albastru-bleu. Sa vezi atunci ce fain o sa se vada.
In al doi-lea rand, scoate chestia aia rosie de pe fundul acvariului si baga macar niste pietris de rau, la vreo 2-3 mm granulatie, nu mai mult.
Iar daca te axezi numa pe moss-uri si Riccia, eventual ceva anubias, umbla la putin la lumina (sau zi-ne ce ai acolo) si baga ceva CO2. Un pic de fertilizant in masa apei ar fi bun

[WWW]
coupefx
Junior member

IP:

cel mica e mai mult pt carantina , nu are intentia de a iesi in evidenta
alber wrote:Aaaaa, uitasem de al doi-lea acvariu. Ala il tii steril? Nupui ceva plante si acolo? Da, am vazut piatra aia cu Riccia, sau ce e, dar altceva nimic?

[WWW]
coupefx
Junior member

IP:

fertilizant contine desigur, cit despre pietrisul de riu,bleah, n-as mai pune asa ceva in acvariu
alber wrote:Salut si bine ai venit.

[WWW]
pomi
Senior member
[Avatar]

IP:

coupefx, te agiti prea mult, incercand sa atragi atentia.

Ori asta, ori tii cu tot inadinsul sa ne parasesti.

Biotop Malawi || Biotop Amazon
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

Voua va place balacareala.
Va banez daca nu va potoliti.

Dupa o vreme, se va milostivi vreun MODERATOR sa stearga posturile aiurea...

in curand
[Email] [WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu ma intereseaza absolut deloc care sunt motivele certurilor voastre, tocmai de aceea nu gasesc nici o scuza comportamentului vostru pe acest forum.
Acest topic il voi inchide si fiecare dintre voi are cate un avertisment.
Va rog frumos nu-mi dati ocazia de a duce lucrurile mai departe. De aceea va sfatuiesc sa va ignorati, vedeti-va fiecare de problemele sale. La prima abatere-ban
mosu wrote:Dupa o vreme, se va milostivi vreun MODERATOR sa stearga posturile aiurea...

Na ca s-a milostivit. Dar moderatoru', trecut de jumatea vietii, si-a pierdut 10 minute din pretiosul timp ce i-a mai ramas de trait. Drept pentru care e cam nervos. Asa ca aveti maaaaaare grija in continuare
P.S. Sa deschid oare cele doua mesaje primite in timp ce-mi pierdeam 10 minute din viata?

This message was edited 1 time. Last update was at 11/06/2010 21:31:46

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: