[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lofty
Forum Index » Profile for Lofty » Messages posted by Lofty
La dimensiunile dorite de tine nu trebuie neaparat intaritoare, dar daca totusi te hotarasti sa pui (pentru un plus de siguranta), poti afla mai multe detalii de aici .
Foloseste neaparat silicon indicat pentru lipirea sticlei (Dow Corning, Den Braven, Bison).
Pluteste aproape liber si nestingherit imediat sub suprafata apei, in sensul ca este un pic "ajutat" sa stea acolo si sa nu se scufunde. Cat timp a fost ancorat la "adancime" n-am observat nicio "miscare".
Dupa ce Heteranthera Zosterifolia, Hemianthus Micranthemoides si Lilaeopsis Brasiliensis m-au incantat cu florile lor, a venit si randul Vesiculariei Montagnei (Christmas Moss) sa ma delecteze cu... cateva zeci de sporofiti.

Pentru a va face o imagine despre dimensiunea lor reala, va pot spune ca "tulpinile" au o grosime de aproximativ o jumatate de milimetru.

Enjoy!

image image image image image
Userul pushkatu a devenit MariusBistriteanul.
Userul bobesque a devenit bobesku.
Userul coxanelu a fost banat pentru incalcarea repetata a punctului 2.2. din Regulament.
Userul Calin Andrei = un mic acvarist : ) a fost banat pentru incalcarea punctului 2.1. din Regulament.
Baga preturi.
Toate prafurile astea pe care la aduci iti trebuie tie si cauti doar "niste amatori de prafuri sa ne cuplam ca nu am ce face cu o cantitate mare sau de ce nu sa luam toti o cantitate mare si sa impartim costurile, adica cat costa fertilizanti + transportul, nu am nevoie de adaos ca nu doresc sa fac o afacere din asa ceva"?
Ultimii 30 de pui au ajuns la best_trophy.

@fflorin_73: Incerc sa te rezolv si pe tine cumva (4-6 bucati).

In viitorul apropiat nu vor mai exista pui disponibili.

Multumesc tuturor pentru colaborare si sa aveti grija de ei.

Se inchide aici.

Mai mici nu ai (3-4-5 cm)? M-ar interesa vreo 10 pentru un prieten...
Vad ca amandoi confundati forumurile si regulamentele.
Nu mai zic de ignorarea regulilor specifice ariei de vanzari.
Se inchide.
Da. Linkul functioneaza.
Au mai plecat din pesti catre floring si pomi.

Mai sunt doar 30 de Caeruleus.
Perechea de Membe Deep s-a dat.
Crengile plutesc?
Ce lemn este?
Sunt prinse intre ele cu ceva sau le-ai rasfirat asa pentru un exemplu relevant?
Vinzi si la bucata?
Da un semn.
Au si negru pe dorsala. Nici n-as fi indraznit sa ma bag in seama daca nu aveau...

Nu sunt frati. Sunt surori mai mici...

Perechea de Membe Deep e rezervata.
@veltzy: Nu exista o suma minima sau un numar minim de pesti. Programul de lucru nu-mi permite sa trimit in tara.
@florinank: Ai PM.
@pomi: Nu am de 7 cm. Am un pic mai mici - 5 cm (chiar si cu gusa). Cateva din ele sunt din cele galben intens si uniform cum iti plac tie .

Pui: Toti puii se doneaza (e anunt la rubrica donatii). Mai sunt sunt disponibili vreo 30 de Caeruleus.

Adulti: Pot dona 4 masculi de Caeruleus, 4 masculi de Elongatus si 1 mascul de Membe Deep.

De vanzare sunt doar 3 pachete care provin din acest acvariu, dupa cum urmeaza:

Membe Deep: 1 Mascul + 1 Femela.
Caeruleus: un pachet 2 Masculi + 3 Femele.
Elongatus: un pachet 2 Masculi + 3 Femele.

Preturi:
- pachet 1+1 = 35 lei.
- pachet 2+3 = 80 lei.
@pork:
Strike 1: Atentie la cuvintele pe care le alegi cand te adresezi celorlalti membri ai forumului.
Strike 2: Fara linkuri externe in semnatura. De citit regulamentul nu mai zic.
Sigur ca da.
Dimensiuni si pret?

Forum Index » Profile for Lofty » Messages posted by Lofty
Go to: