[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lofty
Forum Index » Profile for Lofty » Messages posted by Lofty
In cazul in care nu gasesti, daca te intereseaza si mai mici, am vazut acum ceva vreme la magazinul de acvaristica de langa Auchan. Eu nu i-am putut deosebi. Poate au mai adus intre timp.
Acvariul dupa o luna de la reamenajare:

I: Cum se prinde?
R: Uite asa .
A picat oferta.
La lumina albastra (MarineGlo de exemplu) culorile galben si portocaliu ale pestilor nu sunt bine puse in valoare. In schimb pestii albastri sunt "avantajati".
Ai sesizat bine: in lumina de MarineGlo -> Caeruleusii au o culoare galben-verzui, iar in lumina de AquaGlo -> au o culoare galben-portocaliu.
In ambele combinatii de neoane (varianta veche vs. varianta noua) setarile aparatului au fost aceleasi si pot sa spun ca redau destul de fidel "realitatea din teren".
Nu am reflectoare si nici capac. Probabil pietrele inca neacoperite de alge dau un plus sentimentului de luminozitate.

Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Pune si un pret.
Este bine.
Da-le mai putina mancare.
Schimba zilnic 2 litri de apa.
Breaking news!

2 dintre scalari au decis sa paraseasca grupul...
au curatat de zor ce li se parea lor ca e in neregula cu un anubias...
si-au intensificat culorile cum au stiut ei mai bine...
si...
au depus pe o frunza in jur de 200 de icre galbui-portocalii.

Deocamdata le apara cu strajnicie, gonind orice intrus ce trece la mai putin de 30 de cm de frunza respectiva.
E destul de incomod sa imortalizez momentul, teritoriul ales fiind situat intre buturuga si geamul din spate.

Totusi, 2 poze cu "dungatii" si lucrarea lor:

image

image

PS: mai este o femela care depune singurica pe exteriorul unui filtru intern Juwel, insa ceilalti din gasca sunt interesati doar in a servi icrele cu placere.

image
image
Azi dimineata au acceptat fara probleme prima lor masa de Hikari Micro Wafers + Hikari Discus Bio-Gold.

Cateva poze cu starea lor de spirit:

image image
image
Se referea la acest forum. S-a rezolvat.
Cateva poze cu tinerele sperante:

image image image
image image

Toti pestii sunt ok.

Foarte bine ca intrebi.
Uite aici un raspuns mai detaliat.
Pret?
Batranul si obositul a fost la un pas de a se intoarce din drum si era cat pe ce sa-l umplu iar de zeci de pui de africani...
Si totusi... pentru ca soarta i-a fost hotarata de destin, in vastele sale apartamente se afla inca africani (caeruleus si membe deep)... nu spun de la cine ... nu spun mai multe
Decat ca e inca "de'al nostru"
New rocks!

Lumina: Juwel Daylite in spate si Hagen Aqua-Glo spre geamul din fata.

image

image

image

Bonus:

image
Giany a declarat ca s-a lamurit.
Auratus ne-a parasit cu aceasta ocazie.
Se inchide aici.
anca i - rezolvat.

Cu aceasta ocazie Elongatusii s-au terminat.
Disponibili in continuare doar pui de Labidochromis Caeruleus.
Mai am. Cati vrei?
In privinta noilor locatari ai bazinului o sa aveti o mare surpriza.

Deja am donat 3 femele adulte de caeruleus userului amatorudaciclide.

Forum Index » Profile for Lofty » Messages posted by Lofty
Go to: