[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fertilizant plante USA foarte ieftin  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
LAZARESCU
Junior member
[Avatar]

IP:

cine este interesat de K2SO4, KNO3, KH2PO4, MgSO4, CaSO4, ClNO3, Iron Chelate 13% (EDTA), Ferous Gluconate, etc. etc. sa dea add la doghitza_2_you; gramajele in functie de dorinte

Cu cat regula este mai stricta, cu atat capul care a conceput-o este mai prost.
[Email] [Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Baga preturi.
Toate prafurile astea pe care la aduci iti trebuie tie si cauti doar "niste amatori de prafuri sa ne cuplam ca nu am ce face cu o cantitate mare sau de ce nu sa luam toti o cantitate mare si sa impartim costurile, adica cat costa fertilizanti + transportul, nu am nevoie de adaos ca nu doresc sa fac o afacere din asa ceva"?

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
best_trophy
Junior member

IP:

Buna idee cu combinatu.Ne bagam mai multi si ne facem treaba cu el.Da nu stiu sa-l amestec....
LAZARESCU
Junior member
[Avatar]

IP:

corect, vreau sa le aduc direct de pe site din USA, acuma preturile finale nu le stiu ca eu imi vreau partea mea si fiecare sa-si ia cat doreste,; se impart toate cheltuielile in felul urmator: fiecare isi plateste cantitatea de praf + transportul aferent; pretul este cel mai mic; totul este in functie de transport; cel mai ideal ar fi sa platim transportul ca orice american pana-n SUA si de acolo sa vina cu containerul; dureaza un pic mai mult dar este cea mai ieftina metoda (+ ca este fara vama); eu zic ca se merita, mai ales ca daca sunt pastrate in conditii optime termenul de valabilitate este nelimitat pt prafuri. Astea sunt site-urile

http://www.greenleafaquariums.com , http://www.hydroponics.com , daca sti cumva mai ieftin pe vreun site sau cantitate mai buna sau orice informatie care poate ajuta te rog sa pui aici. Multumesc

[Email] [Yahoo!]
catatataee
Junior member

IP:

scuze ca ma bag, dar nu mai bine luati de aici?
http://www.aquaessentials.co.uk/dry-fertilisers-powders-c-414_145_146.html
timpul de livrare e maxim 1 saptamana. intr-adevar pretul pe livra pica aprox de 3 ori mai mare...dar cumulat cu transportul si durata...eu zic ca e mai avantajos. parerea mea...
[Email]
LAZARESCU
Junior member
[Avatar]

IP:

catatataee wrote:scuze ca ma bag, dar nu mai bine luati de aici?
http://www.aquaessentials.co.uk/dry-fertilisers-powders-c-414_145_146.html
timpul de livrare e maxim 1 saptamana. intr-adevar pretul pe livra pica aprox de 3 ori mai mare...dar cumulat cu transportul si durata...eu zic ca e mai avantajos. parerea mea...

pot sa iau foarte ieftin de pe ebay.co.uk, am cont; ideea in sine ca la orice DIY, este sa scoti cel mai mic pret posibil, atunci poti spune ca a meritat 100% toata agitatia; pana la urma pots a cumpar si din Romania, dar nu imi place sa lucrez cu intermediari :-??; oricum iti multumesc pt sfat; era sa uit, la transport poate sa dubleze pretul, insa daca este sa fac comanda in USA, nu va veni prin posta sau ceva de gen ci pe container, dureaza dar merita si o zic din experienta proprie

[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Scuza-ma ca ma bag, dar uite ca nu pot sa nu o fac. De ce s-ar "combina" cineva in aceasta afacere cu tine, atita timp cit nu stim cine esti? Ti-ai trecut niste date la profil, e adevarat, dar nu spun mare lucru...Si eu pot sa zic imi trec acolo ca sunt sotia lui Obama si am scris nu stiu cite tratate cu care am cistigat premiul Nobel. Asta nu inseamna nimic.
Te-am rugat frumos sa treci pe la rubrica Despre noi si sa zici ceva despre tine. O fi greu, dar nu imposibil. Daca ma bag si eu sa fac o comanda, de unde stiu ca nu e o teapa? Fertilizanti se gasesc si la noi. Si daca am nevoie de un sfat - prezint problema cu care ma cofrunt si cer o pare aici sau la un magazin cu vinzatori bine informati, sunt sigura ca ma descurc. Si, in plus, nu am nevoie sa astept atita timp.
Afaceri de acest gen sunt oarecum dubioase si cred ca stii la ce ma refer. Lofty te-a rugat si el sa dai mai multe detalii. Eu nu le-am vazut. O cam dai cotita.
De pe site-urile pe care le-ai insirat acolo isi poate face comanda oricine si individual.

In concluzie - te mai rog inca odata sa te prezinti, sa iti prezinti si acvariul sau acvariile tale. De asemeanea te mai rog cit pot eu de frumos si elegant sa nu ma mai imi umpli Inboxul cu PM-uri sau sa apara comentarii in acest post la ceea ce am scris. Tot ce e off-topic va fi sters.

Multumesc!
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Eu zic asa,.....sa comanzi tu prafurile
Sa faci fertilizarea care crezi tu ca este cea mai buna pentru un acvariu plantat
Sa ne pui niste poze cu acvariul gen ......INAINTE de a fertiliza .... si DUPA fertilizarea cu prafuri din USA
Si daca o sa ne incinte ideea si o sa fie acvariile ca a lui MARIAN 4232 ,CISBERG,sau alti
Sa stii ca ne bagam la niste prafuri
Dar nu sa le tragem pe nas
Sau sibutramina

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Pentru ca obiectivul nostru DECLARAT pe acest forum este de a nu transforma acest forum in PIATA OBOR
Forumul ,nu este o taraba la care sa negociem
POSTUL se INCHIDE

This message was edited 1 time. Last update was at 29/09/2010 16:19:29

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Vanzari
Go to: