[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
nu stiu ce e, dar e superba. Poate o fi ceva extra-terestru
da oblic.
presupun ca,circa 50 de tufe inseamna 50 ron
ce firma si model e?
Gasesti undeva pe el , toate informatiile, Da-le-n'coa
Black Molly Pui din femela mea perversa
Nu am suportat sa nu-l blituiesc putin, mai ales cand eu umblu la acvariu si el venea sa ma ciuguleasca de mana (defapt is mai multi ) In mana era apa , dar nu se vede
image
ai bagat aromatica mai multa si acuma iti haleste din nutrienti.
Cand se face inapoi rosul ala mov sa mai faci odata testul no3, sunt curios la ce valoare sunt asa de rosii
cam orice lemn daca e bine tratat poate fi bagat in acvariu.
Singura diferenta este cum se descompun in timp.
De ex, lemnul de vita de vie, creste foarte greu si este considerat lemnul care se descompune foarte greu
incearca cu search, s-a discutat de mai multe ori
unul din rezultate, citeste-l poate gasesti ceva info de care ai avea nevoie
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=8496&highlight=buturuga
Hahahah. ai dreptate, cam toti facem asta.
Apropo : salut, bun venit !
si pe langa ce ai zis, ia si o curata manual si fa un schimb de apa. Eu asa am reusit sa scap de ea. Bineinteles si o buna circulatie a apei.
zic sa o curati + schimb, deoarece se extinde destul de rapid, si nu doar pe substrat.
sper sa nu fie cynobacteria.... ca daca e..... e de rau. scoate putin din ea si miroase-o. si zi a ce miroase.
Daca miroase a mal....... e rau
pai firul initial se va divide pe margini cu alti pui si se va face o tufa foarte frumoasa. Cand vezi ca e prea indesat rupi tulpinele de langa el si replantezi si continui sa astepti pana va da la cel mic
Bravo ! imi place
am uitat sa zic:
da, in dreapta am mult de asteptat. Daca imi merge ammania va completa coltul din dreapta alaturi de rotala.
Iar in stanga, unde e gol, nu se vede bine dar e plantat urticularia
promit ca te ajut sa scazi valoarea
Gasca
image
Vedetele
image
image

Per total
image

6 h / 24 1.35 w per litru
kh 7 gh 5 (in sfarsit valori mai mici )
mai ca te vad cu bidoanele pe la mine
Salut bun venit.
Si mie mi se pare ca la un acvariu plantat ai foarte mult de munca si tot timpul ai unde sa umbli.
Ai multe plante chiar si eu detin ceva din lista ta, dar cum si eu am fost indrumat te indrum pe tine: ai un depozit de plante, dupa ce esti ferm convins ca ai cateva specii carora le merge foarte bine, cedeaza celelalte.
parerea mea este ca, daca il lipest in interior, risti sa se dezlipieasca in timp.
dar, daca il lipesti frumos pe afara, cu mare grija incat sa nu lasi bule de aer, ar fi mai mult mai bine. Culoarea e aceeasi :-)
RSV wrote:si am norocul sa imi mai arunc si eu privirile si mana prin el

deci asa se ascund 2 in spatele acestui acvariu

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: