[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
ok, Multumesc Se inchide, Revin cu noutati la urmatorul set-up
60 L,filtru incorporat.
Momentan, red cherry. circa 50-70,Poate pe viitor, daca gasesc si alte specii voi baga.
Plante: Rotala Rotundifolia, Java Moss, hemianthus micranthemoides. Pogostemon.
Fertilizare Feropol, si Macro. zilnic. Pastile JBL
co2 pe viitor.
lumina: 1xOsram Fluora,1x Philips 865 18w

Criticile si parerile sunt binevenite
image
image
imi cer miiiii de scuze Am gresit, am vrut sa spun Cladophora Aglae...
Substrat Turba de Flori. Am produs de 2-3 ori in dezechilibru , prin eliminarea multor plante si 2-3 echinodorusi batrani...
no3 nu am, deoarece nu am avut ce sa cumpar, JBL si SERA am citit ca-s eronate rezultatele.
Fertilizare, CO2 industrial - Feropol foarte rar, Pastile JBL, si easycarbon.
Ma gandesc ca datorita mizeriei,,,,, de la turba... s-a ridicat foarte puternic, si nu doar 1 data..
*alber, Mancare 1 data la 3-4 zile, cateodata mai uit- O masa , foarte putin.
Pesti 25 neoni, 15 rasboras, volum 180 L,
Scuzati ca nu am rprecizat toate detaliile
Nu prea sunt in tema, ma puteti ajuta cu cateva sugestii si pareri ?
acestea sunt testele din acvariu

no2 0
Po4 <0.02
Gh 16
Kh 16
Nh4 0.1
fe 0.1
ph 6.8
Toate Jbl test

Am Strathorn Aglae care triumfa, Combatere cu 3x doza recomandata de Easycarbon, schimburi de apa 2 ori la 7 zile
In iasi se gasesc reprezentanti Philips, la care nu aduc altceva decat ce-i de-a lor. La general sistem in Iasi , unde se aduce osram,,, culmea nu stia de t5 in fine a zis ca doar la comanda mare aduce ce am eu nevoie.
Cred ca voi apela la bucuresti pentru 865 si trocal dennerle foarte bine suna.
Din cate stiu viata lor in domeniul acvaristicii este de 2 ani ?

avis de neon Domnul Lofty..... am ramas placut uimit , felicitarile mele nu stiu daca mai conteaza , presupun ca ai avut parte de , destule. Poate conteaza, ca e un exemplu si ca il voi urma cu incredere.
Am gasit acele neoane in germania la 25 euro parca. Am sa iau legatura cu site-ul in caza sa vad cat ma ajunge transportul.
Multumesc mult
am clarificat cu 865, am gasit multumesc mult.
Cat despre acvamax.ro sunt putin scarbit de acel magazin, apropo de tuburi si site, multe arata ca sunt dar nu si exista in magazin. Intr-adevar imi poate aduce la comanda, dar sincer mai bine dau eu comanda si le ridic tot dupa 2 saptamani cum mi le aduce domnul de la magazin si asta la circa 5 km distantata sau de la posta de la 500 m distanta. am sa compar astazi si preturile de pe cateva site-uri , ca din cate am auzit se aplica + o treime la pret la acvamax, fata de pretul din strainatate.
Dennerle ce imi sugerezi ? vreau sa combin asa: osram 965 osram 865 si GRO lux, cu ce poate fi inlocuit gro lux= de la dennerle.

Astept si alte oferte pentru silvania daca stie cineva
1. ma gandeam ca e o gluma first time am zis ca e o melodie " Vezi Pantelimon - Piata Delfinului - Cercul Magic" dar nu am gasit nimic.
2. asa am zis si eu: ca iasul e mare: si am gasit , dar nu de 54w
am gasit osramuri t5, in fine dupa ce am explicat eu la vanzator ce e t8 si ce e t5 dar mult mai mici fata de ce am eu nevoie.
am sa mai caut astazi , poate dau de ceva, doar ca am un junghi in spate, de abia ma misc. sa nu crezi ca sunt prea comod chiar am sa ma duc azi special sa caut si in alte magazine.
Oricum in mare, se pot aduce si la noi, dar cu siguranta ca le vine pe viitor.
:o m-ai dat peste cap dooly :-)
prefer cumva sa pot comanda catre iasi, nu prea am timp sa vin in bucuresti sa caut.
Salut ! ma puteti ajuta in gasirea urmatoarelor tuburi:
T5 HO 54w silvania gro lux sau
T5 Ho 54w Osram luminux 865 ?
preferabil in Romania.

am cautat pe search, dar nu am gasit mai nimic, Daca este cineva care stie un furnizor sau , o persoana care a cumparat unul din aceste neoane va rog sa-mi spuneti si mie/

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: