[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
dimensiuni.. ce intarituri are?
recomand varianta 2 data de clauss.
ea va disparea de la sine.
Daca o scoti , exista posibilitatea sa apara iarasi cand o introduci in acvariu
eu nu ma refeream la ventuzieri ca iti vor mananca plantele, Ci la carasei.
Buturuga din petshop este puternic colorata, si lasa foarte multe chimicale in apa. Incerca sa o fierbi putin din curiozitate sa vezi numai ce iese din ea
Radu.U wrote:
3Axeaza-te pe pesti sau plante, ceea ce crezi tu ca-ti place mai mult, astfel sa inveti cat mai mult despre dorinta aleasa si sa avansezi cat mai mult cu timpul

sfatul asta nu a venit degeaba.
Pestisorul care-ti place ii se zice caras telescopic (denumirea vine de la ochi)
Pestii care-i are taticutul tau , papica la plantute care le detine
salut , si bun venit.
1Mie personal nu-mi place aceea folie verzuie, deoarece da tenta de alga" apa verde " si asta nu e bine, sau mai rau , daca o vei avea, nu-ti vei da seama.
As merge pe alta culoarea (albastru-negru-sau alb)
2Te sfatuiesc sa umpli pana la capac cu apa , ca nu da bine deloc estetic
3Axeaza-te pe pesti sau plante, ceea ce crezi tu ca-ti place mai mult, astfel sa inveti cat mai mult despre dorinta aleasa si sa avansezi cat mai mult cu timpul
Dar toate astea dupa licenta zic eu ca e mai bine sa te apuci. Succes
poate intr-adevar "gadila acvariu zilnic" dar asta nu inseamna ca stau 24 ore.
Si eu imi ofer minim 10 minute pe zi acvariului, ba sa-l privesc sau sa rezolv o problema. La partea cu plantele o fac saptamanal
si eu zic ca merita 10 minute pe zi ca sa ai un acvariu demential
de ce nu umpli acvariul cu apa pana sus ?
ar fi asta la 13 milioane din
afara
dar ai ajunge la un 13.5 cu un transport comun.
SAU daca ar aparea o persoana cu o inima cat elefantul de mare, (care sa importe)atunci am putea gasi la pretul de imagazinare undeva la pretul de 800 Ron
cu cele 3 t8-uri nu vei reusi sa cresti plante prea pretentioase, in schimb cu 3 t5, ai avea o posibilitate mai mare.
De schimbat ar fi: droserele si soclurile
nu stiu ce sa zic @narcis.b,, nu ti-am zis in nume de rau, mai ales ca planta aceasta nu se gaseste prea usor si nici nu e o planta usoara.
Eu iti doresc tot succesul sa o poti adapta si sa o distribui mai departe sa aibe mai multi,astfel sa nu mai fie asa de greu de gasit.
Te-as ajuta , dar nici eu nu am decat foarte foarte putin, si in acvariu , abia vad 2-3 fire din 2 portiuni unde am plantat
narcis.b wrote:Te invidiez,caut Utricularia de multisor...nu m-am lipit de nicaieri! ...

Eh succes!

Daca incepe sa creasca cum zice Do'n
Porcu wrote:Cind incepe ....... n-o mai poti opri

promit ca iti voi dona , dar acuma tot ma rog sa vad ceva, si cel mai grav e cand ma uit de 10-20 ori pe zi sa vad ceva nou
de 2 zile in urma , a inceput urticularia, usor... usor sa dee frunze noi
Am crescut po4 la 1.5 ppm,
No3 continui sa-l scad, presupun acum am undeva la 20+ ppm
alge: doar 2-3 fire de thread
Am exclus de 1 saptamana easycarbo

Ph 6.4
Kh 7
Gh 6
Temp:27-28

(am sa fac schimburi cu apa osmozata 1 data la 2 zile cu circa 25 %, deoarece ma termina cat de greu scad kg si gh)

Si ceva poze..

image
By saw86, shot with COOLPIX P60 at 2009-06-04
image
image
image
asa sunt toate :-) :-)
capacul acela trebuie sa -l apesi mai tare. asa a fost la 2 , deci toate sunt asa.
La inceput nu prea te prinzi de culori, dar intr-un final dupa 2-3 teste se formeaza ochiul
nu te supara, eu tot ma chinui de ceva vreme sa o mentin si zic eu ca am ceva conditii.
Tu ce zici : Duce acvariul tau aceasta planta?
te intreb , poate nu-ti dai seama cat e de dificila planta
eu lasam tija sa faca pui si apoi o bagam sub apa sa scoata pui.
Fiecare cu nebunelile lor
nu vad rostul apei de la robinet. Baga doar apa osmozata sa te ajute sa scazi
un filtru mai performant nu se merita, unul mai mare da, doar daca este nevoie.
Testele iti vor fi de folos si pe viitor, asta daca nu vrei sa dai cu presupusul
bine ai venit, sper ca vei avea suficienta rabdare cu pestii si sa nu te lasi de pasiunea asta
adriancalotescu wrote:Frumos acvariul. O intrebare, piatra din dreapta e calcaroasa(ii faci test cu otet)?

piatra aia e roca vulcanica, usor de identificat deoarece are porii asemanatori unui burete
ma bucur ca a ajuns cu bine, Deci fan curier face treaba buna
plantare placuta
Inchis

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: