[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
urticulara, merge binisor, abia din 3 smoculete creste, fiind si singurele,: Restul le a mai impins melcii si au iesit.
Cam asta e situatia la mine cu o temperatura de minim 29 G/C
Precizez ca nu e tuns deoarece am lucrat la parametrii apei zilele astea:
fe 0.3 abia de 2 zile inacoace, pana acum tineam 0
kh 5
gh 5
no3 10
po4 1.6 ppm
ph 6.34

se pare ca la valoarea asta am avut de castigat cu gsa de pe sticla, timp de 2 sapt nu l-am observat. Dar incet incet s-a asezat pe Prosepinaca Cuba si pe portiuni din pietris cate o firicel mic circa 2 % din acvariu

Pozele sunt multe , deoarece va prezint plantele individuale , alaturi de ansamblu, Enjoy

image
By saw86, shot with COOLPIX P60 at 2009-06-11
image
image
image
image
image
image
image
image
image

sufera : machandra, prosepinaca cuba de la gsp. si didiplisul care abia e galbui spre ros
si Tonina are o crestere poate la fel de lenta ca si cuba.....
pai Discusi
este sticla duplex, deci are 1 cm, dar nu stiu nimic cat de buna e la lipitura
stiu, luna asta trebuia sa -mi iau chilerul, dar am pierdut toti banii (cum? ca e vorba de 250 euro, nu prin teapa , in alte parti.), Cat despre plante, inca merg bine si sanatoase, si cu rugaciuni inainte, ca deacuma mi-e greu sa strang iarasi banii.

Cat despre pestiuci, cand i -ai luat erau tineri ?
verifica nitratii , sau zi ce -ai facut inainte sa-ti moara
ieri am atins temperatura critica de 31. deoarece am avut o defectiune la ventilator, si totul e ok.
acuma stau la tem de 29 constant 24/24 7/7
Am black/clasici/si simulans tetra
a chiar, pentru gloso. planteaz-o intr-o zona umbrita daca o vrei inalta
intr-adevar nu ai un hard scape. Pe langa plantele care vrei sa le tii , care sunt destul de pretentioase, ar merge blyxia tocmai sa ai planta de mijloc.
Un lotus ar merge ori in mijloc un pic intr-o parte, sau intr-un colt, dar sa -i faci locul lui special , sa aibe loc pe latime sa se extinda.
ia si scoate usor plantele, cate o tufa sa zicem ca ai vrea sa scoti plantele din mijloc stg si dreapta. Hygrophila si cealalanta, Eu nu zic ca faci un dezechilubru mai ales ca au tulpini subtiri, doar sa diminuiezi fertilizarea dupa ce le scoti.
Si fertilizat usor mai ales ca Hc-ul merge foarte greu, si iti sugerez un covoras din el, dar trebuie sa ai rabdare oricum diferentele majore se vad la 1 luna dupa precedenta.
Incearca sa faci un peisaj cu ajutorul raportului de aur, E destul de faina treaba si interesanta
planta de care zici, cred ca e hemianthus micranthemoides.
O critica mica:
... nu ai plante de midground la mijloc (althernanthera si aromatica)
eu am zis plumb, deoarece m-am gandit ca a fiert frunza si inca pluteste
asta e culmea.
Dupa ce o fierbi pune ceva de plumb pe ea
m...... uite aici m-ai prins ca nu am citit prea mult manualul, mai mult m-am uitat cum se repara in caz de defectiune si care sunt valorile care ar trebui sa le scoata in functie de apa de la robinet:
El este acesta:
Dennerle Osmose Compact 130
http://www.strijkeraquarium.nl/Modules/DivImg/dennerleosmosis130.gif
clauss wrote:v-or fii singurii care o vor gasii pe intuneric

esti sigur ? ca eu nu cred :-)
pai eu acuma ca sa am o presiune mai mare, ar trebui ori sa cobor de la etajul 7 undeva la maxim 4, sau : sa schimbe toata aparatura / tevi din tot blocul :-) ceea ce e ducasar...
eu merg asa cum e , sper sa mearga minim 2 ani fara sa schimb nimic la ea
eu nu vad ce sa se strice, doar daca ar fi presiunea mai mare, dar in cazul nostru cum e mai mica, nu vad problema.
Singurul devantaj este ca nu scoate 130l pe Ora ci 10 pe la 2 ore
eu am tot in jur de 2 bar, Scot cu un 130l/h 10 litri de apa osmozata in 2 ore
miaunet wrote:eu ce pot sa fac?

astepti pana se imbolnaveste sau moare, apoi ii explici inca o data si pe urma poate iti va urma sfaturile
eu zic ca mai mult de -1 grad nu scoate, deoarece are un contact scurt cu furtunul filtrului
raspunsul e simplu:
in magazine nu ai de unde
fain
dormeau si ei

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: