[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sticla bombata  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
nickserr
Junior member

IP:

de curiozitate am masurat latimea acvariului meu pentru a vedea daca apar diferente datorita presiunii apei. am constatat ca pe capete are o latime , iar pe mijloc aceasta distanta e mai mare cu cca 5 mm. este asta o problema? pot sa am surprize neplacute?
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

despre ce acvariu este vorba?
dimensiuni.. ce intarituri are?
harry-ab
Member

IP:

Radu.U wrote:despre ce acvariu este vorba?
dimensiuni.. ce intarituri are?

La 5 mm diferenta, nu e cazul sa ne asteptam la intarituri.
Foarte bine ar fi sa ii puna aceste intarituri pentru a dormii mai bine noaptea.
[Yahoo!]
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

aceste deformari sunt normale, apar la toate acvarile fara intaritoare, si in anumite limite sunt benefice pentru ca preiau o parte din tensiunile la cate este solicitat siliconul(lipiturile). important este ca deformarea sa nu depaseasca jumatate din grosimea foii de sticla, deci la un acvariu din sticla de 10 mm deformarea cu acvariul plin sa nu depaseasca 5 mm pe latura(10 mm pe total) .

(spun sincer ca am vazut acvarii cu o burtica mai mare decit grosimea foii de sticla , i-ti era frica sa stranuti linga ele)

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
nickserr
Junior member

IP:

acvariul este un Aquatlantis de 60l.
crush
Junior member

IP:

La acvariul asta nu cred ca ai sticla mai groasa de 4-5 mm Daca deformarea care ai spus este ce totala(fata+spate) esti la limita, daca e doar pe o parte atunci e cam mult. Dar eu nu am auzit de acvariu asa mic sa plesneasca din cauza presiunii.
nickserr
Junior member

IP:

deformarea de cca 5mm e cea totala...
multumesc pt info

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: