[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

bine ai venit,sa traiasca microbul .

Da imi place cum arata acavriul cu africanii si cum spui,e suprapopulat.
Nu lua in nume rau,dar ce cauta echinodorusul si nuciile de cocos acolo?
mai pune si o poza cu vedere ansamblu frontal,e bine cum ai pozitionat
nu tine de gusturi daca pozitionezi sus curentii care propaga filtru face ca circuitul sa fie mai complet in acavriu,oricum buretele din filtru contine colonii de bacterii,ideea de circuitul/circulatia apei,vedem ce spun si experimentatii
Salut

sunt de aceasi parere cu @albert
un pet de sticla tai in 2 si asezi putin moss in ea daca ai,lasi un timp pina se aduna apoi scoti cu grija si repeti operatiunea
Superrrrrrrrrrrr faine, m-au impresionat
Intresant ce spui,m-ai facut curios cu cohabitantul lui betta, o poza
Marius

Acuma gusturile nu se comenteaza
incepe sa prinda contur acvariul cu neonii, cred ca ar fi bine sa pui burutuga putin mai in spate. Am impresia ca ma vazut si ceva zebre pe acolo?
Ar da mai bine niste cory panda decit albinosa si in loc de guppy as pune neoni negru,ar face un contrast
Yap , dar nu curier ci prin curse,ajunge in acelasi zi
marius

nu scoti nimic din acvariu ,da bine Blonda acolo .
@petrutz nu au ce cauta RCS linga GUPPY
Salut

Ai facut rau,nu ai cititi bine instructiunile!
Ca sa obtii artemia nu asa se procedeaza, se puna intr-un recipient (exp sticla 2l,numai 3/4 apa), 1 lingura sare (nu iodata) si o lingurita rasa de artemia si ai nevoie de o pompa aerare cu piatra.
Apa treb sa fie la 25grade,pui furtunul cu piatra in sticla si GO. Max in 2 zile eclozeaza si a treia poti da papa linistit.
Ar fi bine sa aspiri substartul si sa schimbi la 2 zile din apa,nu mult.
Salut bine ai venit,

Sugerez sa mergi pe mina JBL la substart si fertilizant e ok EasyLife.
Vorba lui @Porcu, ciudat cu acel silicon,eu am acasa un tub care este este expirat de un an si inca il mai folosesc.
Poti face o poza cu acvariul?
super fain arata,
Bitanu

jos palaria,arata super acvariul
Pomi

ma uimesti de fiecare data cind postezi acvariul cu black water.

Felicitari
ok, daca ai nevoie de ajutor ne putem vedea si sa arunc o privire la acavriul tau
cipriandeco

ei bine ,sa inteleg ca te-ai linistit
dar ce bine dadeau in acvariu niste cory panda
nu stiu ce trebiue sa pui ori nu in fata... dar un lucru stiu IMI PLACE acvariul
multumim pentru pozele atasate,hai sa luam cu inceputul ;, acuma gusturile nu se discuta (sper sa nu jignesc)

ce cauta casuta aia frumoasa scufundata?
pietrisul cel cu culori albastre cum au aparut acolo?
pietrele mie teama sa nu fie calcaroase (ai facut testul)?..ca aranjament merge dar mergea si mai bine daca cumva incadrai intre plante ori nu ridicat un bloc
pestisorii care ai si am inteles te-ai decis ce vrei sunt de banc mimin 6 buc, obligatoriu betta treb sa renunti ,motivul calllistusi sunt putini jucausi de ciupitori ,plus temperatura nu mai spun de arial.
Eu zic ca poti mai mult sa faci acolo decit o corba cum spui,va iesi super fain,think
Salut

Bine ai venit,sa traiasca microbul
Marius,

Nu stiu ce se intimpla la tine in acvariu,sincer,parca ar fi o telenovela guppyana, ..poate Blonda are comportament de soacra

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: