| Message |
|
|
Cipriandeco,
Nu are nimic,unii iau direct apa si face amestecul cu easybalance si aquasafe...as recomanda sa pui acuma la prins apa si o lasi pina maine seara sa se elimine incet clorul.
Vezi ca scrie la instructiuni dozajul,ideea cele 2 produse pui la cantitatea de apa care schimbi si nu volumul acavriului
|
 |
|
|
in princpiu femela are grija ,eu asa stiu,aereaza pui,mai papa zooplanntoane dar ptr a creste puii ar treb sa dai niste artemia etc,asteptam sa vedem si parerea colegilor experimentati
|
 |
|
|
Bafta multa,bunic in devenire  .
Nu scoti nimic dar sa tii masculul sub supraveghere
|
 |
|
|
E ok asa
@radu.u, mulltumim inca odata ptr ajutor
|
 |
|
|
Radu.U
te inteleg ce vrei sa spui dar practic cind montezi teul (recomandarea ta) trebiue scos dopul, da? ca sa poti introduce teul iar probabilitatea ca dopul original de la spary bar sa nu vina pe capatul teului,ori ajustat un alt dop, corecteaza-ne te rog daca nu am inteles,
merci
|
 |
|
|
|
ok,scoate dopul si vezi ce se intimpla,asteptam rezulatul si o poza!
|
 |
|
|
vezi daca nu cumva in capatul spary barului este un dop din fabricatie (unele spray bar au un in capat si se scoate) si in acest caz filtrul difuzeaza curentii in 2 directii
|
 |
|
|
ma bucur  ,regleaza de acolo
|
 |
|
|
Nu are filtru si un regulator de presiune sa dai mic-mare?
poti face in felul urmator: spray barul sa fie orientat in sus cu orificiile si nu paralel cu latura lunga al acvariului
|
 |
|
|
OFffffff domnule @alber,
voi incerca sa fac asta,vad ca deranjeaza ,la urma treb sa recunoastem ca avem acest microb  (dar ma voi conforma cerintelor)
|
 |
|
|
Salut
ai rabdare sa se adapteze la noul habitat  ,poti da si congelata
|
 |
|
|
|
Salut
|
 |
|
|
Imi place acvariul
|
 |
|
|
 da
|
 |
|
|
e de ajuns schimbul de apa,
acuma la plante mai dificil: fiind la inceput ar treb ceva easy si important ce biotop vrei sa faci
amazonian poti pune echinodorus,anubias nano ,petit ,valisneria,usor de intretinut,merge si moss daca vei pune si creveti
asiatic: valisneria,cryptocorine ,moss ptr creveti daca vei avea
oricum plante easy
te duci frumusel la arca pet si vezi ce are ori animax
|
 |
|
|
|
cind ai scos puii ai incercat sa faci climatizare? ori ai pus imediat in borcan?, pot face in primul rind soc chimic, cu ce i-ai hranit?
|
 |
|
|
pare apa limpede dar schimba numai 20%.
si sa mai pui plante  si mopan ori mahon,deja va schima situatia si niste pietre
|
 |
|
|
stiam rolul nucilor de cocos  dar nu da bine cu arialul tau  ,iar vazusem undeva alge pe pietre,chiar mi-a placut si super fain.
|
 |
|
|
Alexdell
ai facut foarte bine,asa ramine
|
 |
|
|
Poti pune niste poze,sa vedem si noi,pina gasim repede tratamentul adecvat incepe cu multicura
|
 |
|
|