kirucd wrote:Ce faina coloana pentru niste corali Duri
+1
Nu cedez, pen' ca dabea astept sa stau si io linistit in fata acvariului sa ma uit la pestani,sa ma doara la basca de cat de mare e fosfatu',cu un pahar de licoare din asta in mana :
Nu neaparat.Sunt cateva specii care sunt harmless dar arata nashpa in acvariu.De obicei apar si dispar.
Daca vezi ca se inmultesc prea mult si devin deranjanti:
1. Incepi sa sifonezi cat mai multi din ei,dupa aia bagi Flatworm exit,urmat de un schimb de apa si carbon activ.
2.Incerci un wrasse.
Multam' de aprecieri. Maine, tot cu ajutorul lui Sebi, sper sa terminam si a doua constructie de piatra. Am avut noroc cu pietrele din a doua tura. Au venit gata tratate si pentru asta ii multumesc lui Peti, ca m-a scutit de otet, clor, etc.
Cataline,te cred. Bazinele mele de pana acum au fost startate toate exclusiv cu piatra vie. Asta e primul cu uscata. Am tratat-o inclusiv cu Cl. Daca aveam acid muriatic, bagam si din ala .
Bine-a fi, da-o naibii.
koala wrote:
Sa la pui inainte sa ma-mbat... stii ca azi incepe wekendu', da?
Si, de la nea' koala, un cado' de acvariu' nou: o butelca de MicrobeLift Clarifier Plus (Saltwater)... d-aia sanatoasa, de juma' de litru. Sa fie primita! ... lasa-mi pe PM o adresa, un' sa trimit curierul.
PS: Stiam eu, aseara, ca mai am ceva sa-ti povestesc... da' ce vrei, sunt ramolit si batran! Vroiam sa-ti spun ca Nopoxu' ala a facut minuni, la iesirea "de padure" de saptamana trecuta ... i-am revergorat pe baieti, la modul total. Io am venit acasa doar cu tabla ciufulita, da' altii si-au spart parbrizele si-au rupt bucati din plasticaraia inutila.
Ohoo,multumesc frumos de cado'.
Ti-am spus ca e "periculos" NOPOXU' ala. A fost invechit bine fo 10 ani...asa ca face minuni.
Putintica rabdare,stimabililor. O lucrare de arta necesita timp,feng shuiu' trebuie aliniat cu astrele,etc.Treburi de-astea grele .Nu merge asa usor.
V-am spus ca menthorul meu e Koala,nu?