Message |
|
Am facut si io 2 teste  ,ca astea le-am avut, unul de KH si unul de NO3.
KH-10
NO3-2.5.
Am terminat sticloanta de Stability.
O sa merg pe metoda Shubiliana (cu reactoarele), pentru tinerea lui sub control.
|
 |
|
Se poate inchide.
|
 |
|
Muta-l Cataline, mai rau nu are cum sa-i faca.
|
 |
|
mugurel wrote:Aduc si eu o lamurire, nu m-am referit sa-i bage pe toti odata, ci sa-i importe pe toti, sa-i carantineze si sa-i introduca in acvariu in ordinea inversa agresivitatii.
Exact.
|
 |
|
Buretii nu au nevoie de lumina...Blue.
|
 |
|
Sigur ca nu e ciclat. Merge doar de 4 zile. Pestii vor sta in carantina o perioada (nu la mine ca n-am loc) si iti dai seama ca nu vor intra toti odata, era o gluma.
Piatra vie o folosesc ca sa aduc un aport de filtrare si in special microfauna, incarcatura ei nu ma va deranja, pentru ca pestele va fi introdus in momentul in care totul e in regula.
Totu-i calculat, nu-i graba.
Blue....intelegi tu.
|
 |
|
Nu te supara mai baiatule, dar esti ceva incredibil la cate prostii poti face. Esti de 1 an pe forumul asta si nu ai invatat nimic, continui sa faci aceleasi lucruri ca la inceput. Toata lumea ti-a spus una, alta, a incercat sa te sfatuiasca dar tu,nimic, continui sa umpli paginile cu tampenii, zilnic...si cam atat.
Ti-a zis ceva Shubi mai demult si tind sa-i dau tot mai mult dreptate.
|
 |
|
Doar ce si-au luat bilet de avion.
Toti odata, ca sa fie treaba, treaba, nu?
|
 |
|
Saptamana asta imi soseste piatra vie.O parte in sump si o parte in display.
|
 |
|
Multam'.
O sa cer imprumut un test de fosfat sa fac,ca n-am...de fapt nu am nici un fel de test inca  .
Sunt ashea,foarte mellow acum din punctul asta de vedere  .
Pestii sunt cam aceeasi,minus trigger.
|
 |
|
Pus la dospit.Ii dau in gura cu bacterii (Seachem Stability),de 4 zile..Mi-au intrat 22 kg de sare (Grotech).

|
 |
|
Lily pipes (in-out) - 100 RON
Bonus: 2 pietre Seyriu
Lampi HQI cu becuri de 70W - 120RON/buc.

|
 |
|
- 1xVortech MP10wES - 685 RON
|
 |
|
E pentru fosfat,ala de mai sus e pentru fosfor,ultra low range.
|
 |
|
Faina treaba Dragos,spor in continuare.
|
 |
|
Merge si pe sticla de 10 fara probleme. Il folosesti fara distantierul ala de cauciuc.
|
 |
|
E un flatworm, clar, dar nu sunt 100% sigur ca e AEFW. Nu vreau sa te sperii, dar seamana. Daca ai acropore, urmareste-le.
|
 |
|
@koala:Stiu ce zici, dar nu tinea.Piatra de sus e triunghiulara si doar asa am reusit sa o pozitionam. Pe langa asta,legaturile nu suportau greutatea a trei pietre, a celei triunghiulare si a celorlalte doua legate de ea. A fost singura varianta si le-am intors pe toate partile.
@elven: Care corali?
|
 |
|
La pietroaiele astea imi trebuiau 2 galeti de reef bond si nu merita, nu ca nu ar fi tinut. Daca pui destul, tine. Am lipit pietre cu asa ceva.
|
 |
|
Zsido wrote:Bah Cristi da cu soricei aia ce faci?
Nimic.
|
 |
|