Message |
|
koala wrote:Plm, iti luai altii!... adica, ceea ce facem majoritatea dintre noi.
Mda...
|
 |
|
Mda...carantina e sfanta.Ce dracu' faceam daca ma trezeam cu ei in brate,proaspeti,fara carantinare si-mi mureau naibii in bazin?
|
 |
|
CristiC wrote:@mugurel: Pai nu prea am ce sa impartasesc,nici bun,nici rau.
Nu s-a intamplat mare lucru prin acvariu,pe langa decesul hepatus-ului.Deocamdata am un singur peste (o zebrasoma) si cativa turbo.Astept sa-mi vina Vineri spartura de coral ca sa pot da drumul reactoarelor Shubiliene si ceva pesti,daca am noroc,care vor intra in carantina.
Asta-i tot.
Ca sa fiu mai clar,importatorul european a avut ceva probleme cu stocul anterior,asa ca tre' sa mai astept putin,un nou stoc.
|
 |
|
@mugurel: Pai nu prea am ce sa impartasesc,nici bun,nici rau.
Nu s-a intamplat mare lucru prin acvariu,pe langa decesul hepatus-ului.Deocamdata am un singur peste (o zebrasoma) si cativa turbo.Astept sa-mi vina Vineri spartura de coral ca sa pot da drumul reactoarelor Shubiliene si ceva pesti,daca am noroc,care vor intra in carantina.
Asta-i tot.
|
 |
|
Am ramas fara hepatus (mic, dar super sanatos si mancacios).L-a rezolvat un crab venit cu piatra vie. Mi l-a prins azi noapte, in locul unde dormea si l-a killerit.
|
 |
|
Lasa-i acolo, filtreaza apa.
|
 |
|
Sa ai noroc la peste !
|
 |
|
Herbtana - The Reef Fragrance
|
 |
|
Daca ai skimmer bun, nu ai nici o problema cu mazga sau altceva. Nu se intampla nimic. Eu nu l-as desfiinta atat de categoric, domnu' elven.
Poate mai sunt si altii care au folosit produsul si poate ne spun parerile lor.
|
 |
|
Daca vrei,poti incerca si asta.Ai aici mai jos descrierea produsului si un link de unde il poti lua:
"Korallenzucht KZ Resistant Fish Concentrate 250ml
Impedes the growth of protozoa, nuisance algae, fungus and parasites.
Strengthens the immune system and improves growth in fish.
Will bind inorganic compounds such as heavy metals.
Will also bind organic contaminants such as microbials and decaying matter, e.g. Parasites, algae, bacteria, fungus, bird, fish, snail and worm excrement, rotting food and plant matter.
Mucous membranes and gills are protected from ectoparasites and fungus due to the light coating effect.
Supports recovery and healing of skin lesions and wounds through the anti-inflammatory properties of the ingredients.
Will increase the growth of water plants as a side-effect of the above processes."
http://aqua-life.ro/korallen-zucht-resistant-fish-concentrate-250ml
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Yeap, e safe.
|
 |
|
E un amfipod.
|
 |
|
Cu aia nu merge.Era pe aici cineva care scosese niste pui si nu reusise cu astia congelati.
|
 |
|
Yeap.ala e.Din cate am inteles,sunt destul de greu de gasit dar poate am noroc.
|
 |
|
Ba da,vor fi si creveti si o Suri,clar,pai se poate?
Vreau si unul din asta,daca gasesc:

|
 |
|
Gasca colorata,formula finala:

|
 |
|
Pana nu bag primul peste (cat de curand) nu prea mai am ce poze sa pun.
Si de fapt,nici nu vreau nea' Koala,pen' ca de cate ori pun,sar astia pe mine "Bah,ce acropore ar merge pe bolovanii aia" "E fain,dar ar arata mult mai bine cu niste corali",plm,ma intimideaza,tu nu vezi?
Baneaza-i pe toti !!!
Cam asta ar fi lista de pesti:
Paracanthurus hepatus
Centropyge loricula
Pterois radiata
Naso lituratus
Zebrasoma desjardini
Chaetodon ephippium
Pomacanthus semicirculatus
Forcipiger longirostris
Chelmon rostratus
Acanthurus japonicus
Heniochus acuminata
Pygoplites diacanthus
Probabil vor fi ceva "lupte de stada" dar poate,poate.
|
 |
|
mugurel wrote:Si nu uita de ... NOPOX
Pestii sunt bine, au aterizat???
Yeap,totu-i OK.
|
 |
|