[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
@koala: Tu plimbi horinca aia cu masina in loc sa o bei? Ce urat...
E ok si asa. Spala bine nisipul ala pe care l-ai scos,si baga-l inapoi.
Ce sunt Essential Elements?Ce contine?
Spor,Bogdane !!!
Daca faci filtrarea in beci,te poti juca frumos de tot cu spatiul,echipamente,refugii,etc. Se poate face o treaba faina.
Eu as creste cu 0,25ml pe saptamana, si urmareste cum reactioneaza bazinul. Testeaza nitratul. In momentul cand vezi ca incepe sa scada, du-te cu doza din saptamana respectiva pana ajungi cu el la cat vrei sa-ti stea. Cand ai atins valoarea dorita, injumatateste doza, si vei avea o doza de intretinere. Eu am folosit asta, la orice dozare de sursa de carbon lichid.
Skimmer-ul pune-l sa scoat? mai umed. E foarte important skimmer-ul in dozarea de carbon.
Daca observi indicii de supradozare: apa albicioasa, film bacterian pe geam, echipamente, pietre, redu doza pana dispare.
Mai creste un pic cantitatea de NOPOX.
Merge ala de la Eheim.

Nu am observat cresteri semnificative la 26-27 de grade. Respiratie accelerata la pesti,coralii nu erau colorati cum trebuie, extensie slaba a polipilor. Nu spun ca e o regula, sunt strict observatiile mele.
Eu as merge in continuare cu antifosfatul. Schimba-l regulat chiar daca testul arata un nivel scazut, si vezi cum reactioneaza ciano in perioada urmatoare.
Nitratul cat e?
Eu as tine la 25 temperatura.
Cyano ar trebui sa dea inapoi odata cu scaderea fosfatului.Da semne de genul sau se mentine? (nu stiu cat ai avut inainte,de aia intreb)
Aspira zona aia de substrat.

Vad ca merge bine treaba.
Pai macar acolo sa se vada un progres,ceva.
Arata foarte bine.
GFO=Granular Ferric Oxide => Mediu antifosfat.
O frunza de salata.Mananca o frunza din asta pe zi,pe langa alge,mysis,artemie,etc. E gras si fericit.
Ii rulez frunza (ca altfel o rupe rapid si se pierde prin pietre),si toata ziua rontaie la ea ca un iepure.Cand ma vede,inoata rapid din cealalta parte de bazin si asteapta ca un catel sa-l hranesc.Foarte simpatic e pestiucu' asta.
Blue,lasa comparatiile astea cu nu stiu ce acvarii ale lui NanoTopia sau ale altora de pe-afara.Aia au in spate ani buni de experienta cu reef-urile si stiu ce fac.Daca vei copia ce au acolo, crezi ca vei avea un acvariu de nota 10? Nici vorba.Trebuie sa intelegi ce se intampla intr-un acvariu si cel mai important,sa ai RABDARE, sa ASCULTI si sa URMEZI sfaturile care ti se dau.
Nu inteleg cum de nu esti in stare,dupa atata vreme, sa pui in practica informatii simple.
dan.pavelescu wrote:De azi inainte sunt dusmanul tau, te urasc!

Domnu' Dan,eu vreau doar sa va motivez sa va miscati mai repede.
Cam asa arata acum,adica fara prea multe schimbari.Am scapat de diatome,asteptam algele verzi.
image
image
Momentan,singurul locatar al acvariului:
image
image
image
image
Ti-ai deciclat acvariul cu toate manevrele astea pe care le-ai facut.
Nu trebuie sa adauge si Zeobak in mix-ul ala.E destul Cyanoclean.

@Mitzi:La inceput,poti doza doar CoralSnow vreo 10 zile,in doza de 2-3ml la 100L,sa vezi cum reactioneaza.S-ar putea sa mearga asa si sa nu ai nevoie si de Cyanoclean.
Da, e buna.
Aure,eu as scoate jolly-ul ala acum si as face sump-ul cat incape.Nu o sa-ti para rau.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: